top of page

Let op: wegwerkzaamheden Genneperweg!
Op 15 april starten werkzaamheden ter hoogte van de Genneperweg. En dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van onze club. Lees daarom onderstaand bericht van de gemeente.


De werkzaamheden starten op 15 april en zullen duren tot 26 juli 2024. Deze werkzaamheden hebben betrekking op de plannen die eerder ook gedeeld zijn. Via de volgende link zijn deze in te zien. https://www.eindhoven.nl/stad-en-wonen/stadsdelen/stadsdeel-stratum/herinrichting-parkeerplaats-antoon-coolenlaan-genneperweg. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.

 

Vanaf 26 augustus 2024 wordt er gestart aan de verbindingsweg naar de parkeerplaats en het voorterrein van de Ijssporthal, dit is na Dynamo Metalfest.

 

De Genneperweg zal worden afgesloten voor fietsers en auto’s tussen de Antoon Coolenlaan en de Wim van Tuijllaan. De manege zal gedurende de werkzaamheden bereikbaar blijven. De omleidingsroute voor fietsers en auto’s zal via de Antoon Coolenlaan – Willem Elschotlaan – Theo Koomenlaan – Charles Roelslaan – Velddoornweg lopen.

 

Het ‘sluip’verkeer van en naar Waalre wordt ook via borden omgeleid. Voor de geïnteresseerde heb ik een omleidingskaartje toegevoegd in de bijlage.

 

Hopende jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Uiteraard staat het jullie vrij om deze informatie door te sturen.

 

197 weergaven

Comments


bottom of page