Jeugd

8992dcd0-7a7d-40dd-8261-00e566851850.jpg

Jeugdprogramma 2022

Alle kinderen die willen komen golfen zijn welkom op De Tongelreep.  De locatie midden in de Genneper Parken nabij sportvelden en scholen,  is voor de jeugd goed en veilig bereikbaar per fiets.

 

Onze Jeugdcommissie stelt ieder jaar een speciaal Jeugdprogramma samen. De jongste jeugd proberen we op een speelse en sportieve manier kennis te laten maken met de golfsport door middel van groepslessen. Voor de oudere en gevorderde jeugd worden, naast de groepslessen, clubwedstrijden, open jeugdwedstrijden en andere activiteiten georganiseerd. Al onze lessen staan onder begeleiding van een golfpro. Indien nodig wordt de jeugd verder begeleid en ondersteund door één van onze jeugdcoaches. Op de baan zijn speciale jeugdtees aangebracht op afstanden die ook door de jongere jeugd goed bespeelbaar zijn.

 

De club heeft een aantal zeer goede golfers voortgebracht waarvan Maarten Lafeber, die in de jaren ‘90 Nationaal Kampioen werd met het Tongelreep Jeugdteam, de bekendste is.

Tongelreep-2020_0112085.jpg

Businessclub

De businessclub van Golfclub De Tongelreep is bedoeld voor ondernemers-leden die het leuk en interessant te vinden om collega ondernemers in een gezellige, ongedwongen en sportieve omgeving te ontmoeten. Jaarlijks wordt een aantal wedstrijden georganiseerd (9 of 18 holes) met na afloop een borrel en diner. Er is voldoende tijd om te netwerken, gegevens uit te wisselen, businesskansen te bespreken en om iets van elkaar op te steken. Ook kunnen businessleden hun relaties uitnodigen en fêteren.

 

Het lidmaatschap heeft fiscale voordelen en is er ruimte om de naamsbekendheid van de onderneming te vergroten. Dat laatste gebeurt via reclame-uitingen op de baan en op de website. Bedrijfsleden hebben een volledige speelrecht en daarnaast worden greenfees beschikbaar gesteld. Voor meer informatie of aanmelding: stuur een email naar businessclub@golfdetongelreep.nl.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Clubkampioenen

Strokeplay

Jaar

2021

2020

2019

Heren

Jasper Peels

Jasper Peels

Jasper Brok

Dames

Noor van Bommel

Nussaba Boontung

Nussaba Boontung

Matchplay

Jaar

2021

2020

2019

Heren

Bram Verstappen

Jasper Peels

Nik Walther

Dames

Laurien Doesburg

Nussaba Boontung

Laurien Doesburg

Hole 18.jpg
 

NGF-competitie 2022

Bekijk onderstaande downloads voor alle informatie omtrent de NGF competitie 2022.

De informatie over menu Tobrass volgt nog.

Competitie menu Tobrass
 

Golfalliantie

Begin 2018 is De Tongelreep lid geworden van de Golfalliantie. In eerste instantie is dit voor een proefperiode van een jaar. De Golfalliantie is een samenwerkingsverband tussen de volgende 9 banen:

 • Albatros, Prinsenbeek

 • De Dorpswaard, Kerkdriel

 • Overbrug, Helmond

 • Kromme Rijn, Bunnik

 • De Kurenpolder, Hank

 • Nieuwegeinse, Houten

 • Old Course, Loenen

 • De Tongelreep, Eindhoven

 

Leden van de aangesloten banen mogen gratis op elkaars banen spelen op tijden dat de eigen vereniging geen activiteiten ontplooit (zoals competitie, toernooien, etc.). Voor verdere informatie over de banen, het reglement en de reserveringsprocedure, verwijzen wij naar de site van De Golfalliantie.

 

9 Holes verbond

GCC De Tongelreep is aangesloten bij het 9-holes verbond dat uit 10 clubs bestaat. De primaire doelstelling is het uitwisselen en delen van kennis, specifiek gericht op het beheren en managen van 9-holes banen en de daarop spelende leden. De secundaire doelstelling van de samenwerking is om de leden van de deelnemende golfclubs een toegevoegde waarde aan hun lidmaatschap te bieden om ledenverloop tegen te gaan en de aanwas van nieuwe leden te stimuleren.

Deelnemende clubs waar dus tegen gereduceerd tarief kan worden gespeeld zijn:

 • Amsterdam Old Course

 • Domburgsche Golfclub (niet in de maanden juli en augustus)

 • Golfclub Gaasterland

 • Golfclub Holthuizen

 • Golfclub Kralingen

 • Golfclub De Schoot Veluwse

 • Golfclub Drienen

 • Golfclub Hattem GCC De Tongelreep