top of page

Wedstrijdverslag Hemelvaartsdag.


Wat een mooie zonnige dag was Hemelvaartsdag 2024, om half 11 was er Shotgun. Meer dan 50 deelnemers( sters). Je voelde iedereen had er zin in. Eindelijk verlost van koude en regen.


Joep en Cor hadden nog hard gewerkt om de wedstrijd door te laten gaan, helaas was de dames dag 2 dagen ervoor afgelast vanwege die regenval. In onze gezellige flight zaten Ceciel van Bergeijk met haar broer Michiel, Hennie van de Ven samen met Hans Gunneman, ondergetekende samen met Joop Mikkers. Het was een heerlijke dag omdat we allemaal van rood afsloegen en wat zie je dan gebeuren … hele verre afslagen van de mannen , voor ons dames werd de “ rode loper “uitgelegd en wij dames deden onze slag. Ondanks de hoeveelheid flights verliep de wedstrijd snel.


Thierry en Hans wachtten ons na 9 holes op met een heerlijke wrap zalm of met avocado , ze waren heerlijk in een woord. Joop en ik, we liepen best lekker, niet echt het idee dat we misschien wel eens tot de winnaars zouden kunnen horen en ja met 35 stableford punten waren we dat dus wel!!


Volgend jaar graag weer Joop, de zelfde formule, dank je wel voor je bonbons en de gezelligheid. Wedstrijdleiding, Wilma, Simone, Cor, Marjolein en Ineke bedankt. En dames voor volgende mocht je dit jaar getwijfeld hebben het is een heerlijke ontspannen dag, doe mee en vraag een Heer. Je krijgt er geen spijt van.


Anneke Neele

134 weergaven

Opmerkingen


bottom of page