top of page

Golfshop - Clubfitting

De golfshop is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur. Op dinsdag en woensdag is Kathleen aanwezig en kunt u hier terecht voor golfclubs, golftassen, trolleys en golfaccessoires.

Op donderdag en vrijdag is er een caddymaster aanwezig.

Tevens streven wij ernaar om de klanten te voorzien van de beste kwaliteit en service betreffende golfclubs. Hieronder valt ook het adviseren en leveren van de juiste golfmaterialen. Dit biedt u de mogelijkheid om het maximale potentieel uit uw spel te halen.
 

Onze clubfitter Kathleen Renders heeft ca. 30 jaar ervaring en beschikt over een eigen fittingatelier. Bij het opmeten wordt naar buiten geslagen waardoor de balvlucht visueel kan worden waargenomen. Zij maakt gebruik van de flightscope en het swing DNA van Mizuno.

 

Kom gerust eens langs en maak een afspraak voor een fitting: 040 2520962.

 

Prijs:​

€ 30,- voor de ijzers

€ 30,- voor de woods

€ 60,- voor het totale pakket

Schermafbeelding 2020-08-04 om 10.17.39.

Kathleen Renders

Clubfitter sinds 1990.

Momenteel hcp 5.9

Opleiding: lichamelijk opvoeding te Leuven

 

Clublid op:

- Koninklijke Limburg Golf en Country club in België

- Golf en Country club de Tongelreep in Nederland

Schermafbeelding 2020-08-04 om 10.17.24.

Spelen deze 2 personen met een zelfde set?

Neen natuurlijk niet, zul je zeggen. Waarom grijpen veel mensen dan nog steeds naar een standaard set?

 

Niemand van ons is hetzelfde gebouwd, ieder heeft zijn/haar swing met eigen karakteristieken. Denk maar aan de snelheid van de club, tempo van de swing, het swingpad, het clubpad, hoe groot je bent, waar je handen zitten t.o.v de grond en wat je gripsize is .

 

Deze specificaties zijn bepalend voor de keuze van model clubblad, welke shaft en grip je nodig hebt en de lengte van de club. Er zijn verschillende manieren om je te laten meten, en… meten is weten.

 

Wij zijn momenteel 1 van de 3 Performance Fitting Centres van Mizuno van Nederland, verder werken we met Callaway, Tom Wishon, Titleist, Taylor made, Buva sport, Acm.

 

Tot ziens op de Golfcampus de Tongelreep

Golfshop
bottom of page