top of page

Verslag Birdiewedstrijd 6 (4 februari)


Cor zei het al. 2 Seizoenen niet geweest en gaat dan met de 1e prijs aan de haal. Ingewijden kennen de oorzaak: intussen geoefend en gelest bij Pro Ingeborg.


Dus wie weet wat de toekomst nog brengt. In de houding bij de afslag 4 vielen de eerste druppels. Afgesproken met mijn flightgenoten Henny en Irene dat we aan de regen geen aandacht zouden besteden en dan heb je er meestal ook geen last van. Aan het einde

van de ronde is wel wat te zien op de foto.


Wonder boven wonder ging het me goed af, met de dames iets minder maar die hebben wel de laatste mode doorgenomen. Iets waar Irene (Beau & i fashion) alles van weet. Ik bedank Cor en zijn mede commissieleden voor het werk dat ze weer voor ons gedaan hebben, Hans voor zijn heerlijke bospaddenstoelensoep (Mooi woord voor een woordspelletje), Thiery en Eline voor het rondbrengen van de versnaperingen en jullie allemaal voor de sfeer of, zoals ze dat in een countryclub zeggen, voor de ambiance.


Overigens was onze flight het er wel over eens dat we wellicht vaker zouden golfen als alle waterplassen die nu op de baan staan omgetoverd zouden worden in wadi’s.

Henny weet daar alles van.


Groet, Ton


Uitslag

1. Ton van  Daal  23

2. Frans Verhees 22

3. Monique Webb 21

309 weergaven

Comments


bottom of page