top of page

Leden infodag: een warm welkom!


Op zaterdag 20 januari 2024 werden de nieuwe leden van onze club, in “Hole 19” door onze voorzitter, Désirée Driessen, hartelijk welkom geheten. Daarna werden de nieuwe leden, middels korte presentaties, geïnformeerd over het reilen en zeilen van de club. Helaas kon er geen wedstrijd gespeeld worden ivm gesloten baan.


De wedstrijdcommissie werd vertegenwoordigd door Cor van de Ven. Dit jaar worden er enkele nieuwe wedstrijden georganiseerd speciaal voor de hoge handicappers 36-54. Schroom niet om mee te doen. In maart komt de volledige wedstrijdkalender op de site te staan.


De ledenadministratie werd vertegenwoordigd door Anya van Campen de BagTags (lidmaatschapslabel) zijn af te halen is bij de caddymaster. 


Ineke Dankers en Ted Dekker gaven een toelichting op de werkzaamheden van vrijwilligers. Wil je ook iets doen voor de club? Meld je dan aan.


Remco van Herk gaf een presentatie over de website en E-golf4U. Daarnaast bood hij eenmalige hulp bij het installeren van de E-golf4U-app. Dat was een goede zet, want er formeerde zich een lange rij bij zijn tafel.


Gerard Prudon vertegenwoordigde de marshalcommissie en gaf een toelichting op de taken van de marshal. Wanneer we met elkaar de afgesproken regels van het golfspel (vaker) toepassen, en niet eigen regels invoeren, krijgen we minder opstoppingen in de baan.


Paul Hendriks vertegenwoordigde de baanvrijwilligers. Met de werkzaamheden in de baan besparen we op de uitgaven voor onderhoud van de golfbaan. Je hoeft geen groene vingers te hebben om mee te doen met deze gezellige club. Jouw hulp kunnen we altijd gebruiken!! 


Hélène Taudin Chabot en Rob van Bakel vertelden over Tip&Play, dé introductie van GCC de Tongelreep voor haar nieuwe leden en businessleden.


Een nieuw fenomeen werd geïntroduceerd nl. de Buddymiddag. Samen met een lid dat al langer lid is, loop je de grote baan en wanneer je vragen hebt of advies nodig hebt kun je die aan hen stellen.


Kijk geregeld op de website van de club en daar vind je nog veel meer informatie. Ook hoe je in contact kan komen met de desbetreffende contactpersonen.


Na afloop van alle praatjes mêleerde zich het gezelschap en onder het genot van een drankje en een hapje werden er ervaringen gedeeld, adressen uitgewisseld, vragen gesteld en …. vertelden veel nieuwe leden dat ze zich héél erg welkom voelden.


We hopen elkaar nog vaak op de baan of in “Hole 19” te zien en te spreken.

Hélène

373 weergaven

Comments


bottom of page