top of page

Eerste Winterbirdy-wedstrijd


Hollands weer, grijs maar wel droog en ingekorte baan vanwege de vele regendagen, maar dat alles mocht de pret niet drukken.


De opkomst was zoals altijd weer geweldig en iedereen had er zin in.

De wedstrijdleiding had weer goed zijn best gedaan en de soep van Gijs bij binnenkomst was voortreffelijk!


Voor mij eindelijk weer eens een dag dat ik als winnaar uit de wedstrijd kwam met dank aan Robert, die mij tijdens de eerste competitietraining weer fijntjes liet zien en horen dat er wat bijgeschaafd moest worden aan mijn techniek. Ik heb zijn adviezen meteen in de praktijk gebracht en zie………….


Op naar de volgende winterbirdy.


Lenie Brekelmans


Uitslag

1. Lenie Brekelmans 21

2. Ine van Vroenhoven 20

3. Ceciel van Bergeijk 20


Er waren maar liefst 4 leden met 19 en 6 leden met 18 sf.

225 weergaven

Comments


bottom of page