Maandbeker A 5


Winnaar maandbeker A5: Luc Uijen

Zonder kijkertje kan ik die maandbeker ook wel winnen. Dat zei ik tegen Axel toen hij 3 oktober vroeg of hij mijn kijkertje mocht testen tijdens de maandbeker. Het gevoel was sowieso goed en ontspannen zondagochtend. Eenmaal in 't clubhuis gaf Wilma mij de kaart. Met wie speel ik eigenlijk vroeg ik, met Marjan en Kenny zei ze. Waarop Max zegt met Kennie, da kennie. Haha. Witte gijT dan? Nee witnie en kennie. Enfin.

Er was geen tijd meer om in te slaan dus ik chip een paar ballen en put nog 1 x. Het begon goed met 2 parretjes en toen links eruit richting green van hole 5. Daar bleek iemand mijn bal al in zijn tas te hebben maar daar kwamen we gelukkig net op tijd achter en hij werd netjes teruggeplaatst. Terug naar de fairway en de approach lag op een metertje dus had nog een put voor par. Mis.

Het spel was de hele ronde goed op het chippen en putten na. Maar vooral was de ronde heel gezellig met Marjan en Kennie. De verhalen over golfen in Schotland en hoe de sport daar heel anders beleefd wordt vond ik leuk om te horen. De concentratie na hole15 was wel een beetje op. Eindigend met bogey, bogey(3put), par en bogey was gelukkig net voldoende. De nazit was bijzonder gezellig met iets teveel biertjes maar ik was met de fiets dus t kon. Tot 18 oktober voor de 2e maandbeker in een maand. Een unieke kans om 2 keer de maandbeker in 1 maand te winnen tot dan, Luc

96 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl