top of page

Finale maandbeker B


José, Rob, Mieke en Yi (Jin)

Uitslag wedstrijd:

1 José van Loon met 34 stf.

2 Rob Baken met 33 stf.

3. Yi Jin met 32 stf.


Overall: beste 5 scores van 6 wedstrijden

1 Yi Jin met 156

2 Mieke Bos met 133

3 José van Loon met 130


Beste allemaal, Ik ben heel blij dat ik vanaf volgend jaar mee mag doen aan de maandbeker competities op niveau - categorie A. In de afgelopen drie jaar dat ik deel had genomen aan de wedstrijden (categorie B), heb ik veel leuke mensen ontmoet en ik vond het erg leuk om met hen te golfen. Niet alleen mijn technieken zijn beter geworden door spelen, ik heb voornamelijk van de gezelligheid genoten met de leuke groep. Ik wens dat jullie blijven genieten van golf zoals deze quote over het golfspel: ‘Golf is life. If you can’t take golf, you can’t take life’. Met vriendelijke groet, Yi Jin


De prijzen voor de wedstrijd zijn gesponsord door Andrew Webb en Jeroen de Haan, waarvoor wij hen heel hartelijk bedanken.


De wedstrijdleiding.

148 weergaven

Comments


bottom of page