Vriendinnendag 6 september 2022


68 leden/vriendinnen hadden zich aangemeld en dat was te merken bij de ontvangst met koffie en heerlijke warme pastéis de nata. Oorverdovend al die vriendinnen bij elkaar, maar wat een gezelligheid! Nadat Simone de spelregels had uitgelegd konden we de baan in. Flights van 6, even wennen. Ook toen werd er veel gebabbeld, maar dat mag met vriendinnendag. Gelukkig kwamen eerdere weersvoorspellingen niet uit, het was weer een stralende en warme dag. Simone Sanders en Cor van de Ven kwamen met lekkere zoute worstenbroodjes rond en zij maakten meteen de teamsfoto's, zie onder. Maar alleerst de winnaars van deze vriendinnendag. 1. Henriette en Saskia Spackler 36 2. Ineke Dankers en Mieke Bos 35 3. Wilma Tuip en Monique Sprengers. 35


Noor van Bommel, Henriette Spackler, Saskia Spackler & Simone Sanders. Zij wonnen een dagje heerlijk bij Spa One, gesponsord door Dré Meerhoff.

Mieke Bos en Ineke Dankers, zij ontvingen van Tobrass een mooie voucher.

Wilma Tuip en Monique Sprengers, zij wonnen een cadeaubon van Golfplaza.


4. Yvonne Wilbers en Ingrid Verbakel 33. Cadeaubon van Irene Ilbrink

5. Lia van Zandvoort en Karin van Schijndel 33. Cadeaubon van Pasmans


Een balletje als troostprijs voor Ted Dekker en Henriette Paridaans, zij hebben veel plezier gehad.


Omdat het shotgun was kwamen de dames bijna allemaal tegelijk binnen gedruppeld met rode hoofden van de zon en inspannend golfen en kletsen.

De sfeer zat er meteen goed in, iedereen kreeg een drankje en een bijzonder lekkere borrelhap.


En, het is een traditie geworden ‘de modeshow’ van Beau & Fashion (Irene Ilbrink) onze eigen modellen maakten er een wervelende show van. Daarna kregen we een warm glaasje courgette, erwt, muntsoepje, drankje erbij en de salade toe.

Met dank aan de hele wedstrijdcommissie, zij hebben er weer een feestje van gemaakt.

Wilma Tuip, Irene Ilbrink, Laurien Doesburg, Marloes Burgers, Noor van Bommel, Ilona Pax, Anneke Neelen, Anneloes Moeskops & Judith Bohré


397 weergaven