UITSLAG MAANDBEKER A3 11-07-'21


Liam van der Iersel

Verslag door Liam vd Iersel


Het weer en de baan lagen er goed bij tijdens maandbeker A3 in de ochtend van 11 juli en ik had fijne flight-genoten. Kortom, alle pijlen stonden de juiste kant in, nu alleen mijn eigen spel nog.


Ik had mij voorgenomen rustig te swingen en zonodig een clubje meer te nemen. Dit pakte direct goed uit met een goede afslag op 1 die aan de rechter kant van de fairway lag. Ik begon met twee bogeys en begon langzaam in een goed ritme te komen. Na een birdie op hole 3 en een double bogey op 4 volgden meerdere parren. En kwam ik met een prima score de eerste negen holes af.


De tweede negen holes begonnen met een erg slechte eerste hole waar een triple bogey het maximaal haalbare was door een aantal domme fouten. Ik herpakte me en wist zo 6 parren achter elkaar te maken tot ik op hole 17 uit het niets de bal shank. Na een dramatische afslag wist ik er toch nog een bogey van te maken. Deze fout wilde ik graag goedmaken op de laatste hole. Ondanks de moeite die de laatste tijd had met de laatste hole, had ik een goede afslag en 2de slag naar de green waarna ik een birdie kon maken.


Na het optellen van mijn scores was ik blij verrast met het resultaat; een van mijn beste rondes!


Maandbeker A3 werd gespeeld op een prachtige baan in mooi weer en met gezellige flight-genoten, en om deze dag dan ook nog af te sluiten met een overwinning was de kers op de taart.


Jasper en Wil bedankt en ik hoop iedereen weer te zien bij de volgende maandbeker!

Paul de Santy - Ger Ilbrink - Andrew Webb

151 keer bekeken