beeldmerk golfclub.png

Starttijd reserveren


Starttijden 7 dagen van tevoren boeken


Met ingang van 24-07-2020 is het mogelijk om starttijden 7 dagen van tevoren te boeken. Dat was tot nu toe 5 dagen. Deze aanpassing is op veler verzoek, omdat vaste groepjes dan direct na hun ronde voor de week erop kunnen boeken. Dat scheelt hopelijk ‘reserveringsstress’.


Wij krijgen nog wel eens de opmerking dat het nadeel van de starttijden is dat je niet meer spontaan en ter plekke kunt beslissen om de baan in te gaan (of je aan te sluiten bij een flight). Dat is echter nog wel degelijk mogelijk, mits er een starttijd beschikbaar is. Tot een minuut voor een afslagtijd kun je boeken via de mobiele site op je telefoon (m.egolf4u.nl). Wij raden iedereen aan om de mobiele website van Egolf4U op het beginscherm van je telefoon te zetten. Binnen een minuut boek je dan een starttijd. Je kunt via deze weg overigens ook heel gemakkelijk een reservering ongedaan maken. Ook dat moeten we niet vergeten.


Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl