top of page

Seniorendag 8, 25-07-2023


Wiel, Monique en Peter Jan

1. Peter Jan van Soerland 44

2. Monique Vredegoor 39

3. Hennie van de Ven 36

4. Wiel Muijsers 35


Birdie:

Josee van Loon H17

Monique Vredegoor H8


Verslag van Peter Jan van Soerland:

Een gelukje dat ik mee kon doen. Inschrijftijd was verstreken, maar het kon nog net als ik om 09.30 zou starten. Tuurlijk. Heerlijke dag met wisselend weer. Lekkere temperatuur, de regen duurde maar even en de wind blies je zo weer droog.

Als je als eerste start heb je de hele baan voor jou alleen lijkt het wel. Wat me vandaag opvalt is dat de baan er zo ontzettend groen bij ligt. Wat regen en ongetwijfeld goede verzorging voor een effect heeft! Het werd een golfdag waarop geluk hoogtij vierde. Onze flight (Hennie, Hans en ik) gingen als een speer. Niemand voor ons en na een paar holes, niemand meer achter ons.

Alle ballen gingen redelijk tot goed, puts gingen goed. Dat leverde in ieder geval voor mijzelf een totaal van 44 punten op!!! (mijn handicap is in de afgelopen maanden stiekem opgelopen van 26 naar 29. Ben benieuwd wat het na vandaag zal zijn) Henny moest zonodig naar de kapper en kon niet op de uitslag wachten, maar anders was ook zij in de prijzen gevallen. Lekker een dag gegolfd.

Ik ben benieuwd of het bij de herenmiddag weer zo goed is gegaan.


Wedstrijdleiding bedankt voor het organiseren voor deze gezellige wedstrijd.

136 weergaven
bottom of page