Seniorencup Ronde 2, 16-08

Bijgewerkt op: 18 aug.


De weersomstandigheden waren blijkbaar prima, wat een uitslagen! (Het ijsje onderweg deed weer wonderen) We waren met 44 leden waarvan er 26 leden boven de 30 scoorden!

Uitslag 18 holes:

1. Ineke Brent 40

2. Rob Baken 39

3. Roel Linssen 39

4. Otto van Vleuten 39

5. Tom van Campen 39


Birdies:

Yvonne Daemen H17

Ceciel van Bergeijk H9

Paul Rutten H2

Rob Baken H16

Josee van Loon H8

Jaques Wilbers H6, H16

Desiree Driessen H8, H17

Albert Wolbers H1


Proficiat allemaal

Na de wedstrijd werden we verrast met een heerlijk bittergarnituur, met dank aan de wedstrijdcommissie. De sfeer zat er goed in.Wat een gezellige senioren wedstrijden zijn dit altijd.


Het was wederom een heerlijke dag om te golfen. Niet zo warm en een heerlijk windje. Ik zat in de flight samen met Rob van der Laan en Rob Baken. We hadden derhalve een gezellige flight en ook al moesten we regelmatig wachten we lieten ons er niet door afleiden. Het inslaan bij mij ging bar en boos, dus ik dacht: “Het wordt weer zo’n dag”. Maar niets was minder waar. Mijn putjes vielen bijna allemaal en dat is fijn. Bij Rob van der Laan ging het putten helaas wat minder, anders had onze flight waarschijnlijk de hele top drie bezet. Rob Baken stond ook super goed te spelen en hij was nummer 1 bij de heren en ik bij de dames. Dank aan de wedstrijdleiding voor de uitstekende organisatie en ik bedank mijn flightgenoten voor de heerlijke golfmiddag en het elkaar positief stimuleren. Wij gaan ons best doen voor de overall-prijs, dus jullie zijn gewaarschuwd! Ineke Brent


Tweede dag seniorenkampioenschappen

Onder ideale omstandigheden speelden vele senioren hun wedstrijd. Ik had de eer om met Ineke Brent en Rob van der Laan de ronde te mogen lopen.

Zowel Ineke als ik hadden hun dag. De meeste slagen en puts lukten en vielen goed. Ineke werd zelfs winnaar met 40 punten en ik mocht met 39 punten de tweede viool spelen.

Helaas had Rob van der Laan zijn dag niet maar dat weerhield hem er niet van om ons op positieve en toegestane wijze te stimuleren en ondersteunen, waarvoor heel veel dank!

Zaterdag de finaledag. Gezien de stand wordt het een spannende dag. Gelukkig met wat normalere temperaturen dan tijdens de eerste twee dagen. De afsluitende barbecue gaat voor nog meer spelvreugde zorgen. We kijken er naar uit!

Rob Baken

113 weergaven