Samenwerking Golfplaza

Bijgewerkt: jul 5

Onlangs hebben we jullie geïnformeerd over de werkzaamheden die Kathleen gaat verrichten voor Golfplaza op het gebied van clubfitting. De samenwerking met Golfplaza wordt ook doorgetrokken naar de club. Omdat wij de faciliteiten ter beschikking stellen ten behoeve van de clubfitting, is Golfplaza bereid een aantal dingen voor de club te doen.


Concreet gaat het om de volgende zaken:

  • Golfplaza schenkt jaarlijks voor een bedrag van 750,- aan waardebonnen, die kunnen ingezet als prijzen bij clubwedstrijden;

  • Er komt een nieuw clubtenue bestaande uit een polo en een trui, dat door onze leden bij Golfplaza kan worden aangeschaft;

  • Golfplaza gaat onze dames- en heren vaandelteams sponsoren met een compleet tenue (broek, polo, trui);

  • Leden van De Tongelreep krijgen op vertoon van hun digitale NGF-pas 10% korting voor alle aankopen bij Golfplaza Eindhoven (m.u.v. lopende acties).

Verder geven wij Golfplaza het recht om in overleg met ons, één of twee demodagen per jaar te organiseren op onze driving range. We denken dat we op deze manier een win-win situatie hebben gecreëerd voor alle partijen.


Op vrijdag 25 juni werd de overeenkomst getekend.

Edwin Dirne (2e van links) en Twan Beemer (2e van rechts) van Golfplaza op de foto met Kathleen (m) Peter (r) en Kim (l)

307 keer bekeken