top of page

Pro-Presidentscup Strokeplay 2024

Elk jaar is het weer spannend met welk team we gaan spelen. Deze keer speelde Marjo ipv Diandra. De groene polo’s weer uit de kast. We hebben er zin in. Bij binnenkomst werden we al meteen verrast door een terras in zomerse sfeer, foodtrucks en een lekker zonnetje. De catering, organisatie, de Pro’s en President hadden al goed voorwerk verricht.


Ook de baan lag er goed bij ondanks wat natte stukken, maar dat is overmacht.

Ons doel van de dag was om geen bogey’s te maken, en dat is gelukt. Zelfs met nog 4 birdies op de kaart liepen we de ronde in 50 slagen, -4. Wat hadden de vossen gedaan, waren de birdies op de juiste holes gespeeld? Iedereen had zijn aandeel, goede afslagen, de slagen door de baan en het afmaken met knappe putts. De laatste hole, 120 meter naar de green en Marjo moest haar 3e afslag aftikken. Doel was par, dus de spanning liep op. Maar onze invalster was koelbloedig en sloeg de bal net voor de green. Prachtige bal met daarna nog een chip/putt. Het was gelukt!! Zou dat genoeg zijn voor de top 5?


Om toch in de prijzen te kunnen vallen had Martine nog het fantastische idee om een originele teamfoto te laten maken door Robert. Na springles van Robert en een hoop lol dit resultaat. En ja hoor. Niet de foto maar ons golfspel werd beloond met de eerste plaats netto.De bruto-winnaars, Ronald, Jos, Mark en Jessy. Gefeliciteerd met jullie prestatie en nog bedankt voor de Limonciello.


Catering en organisatie, Pro’s, Robert en Sjoerd en President Desiree, bedankt voor de leuke dag. Wij hebben genoten!De vossen: Robert van d Broek, Desirée Driesen, Sjoerd de schipper

Winnares put wedstrijd: Mieke Leijten


Winnaars Stableford wedstrijd


  1. Team 1
V.l.n.r.: Martine Beekman, Marjo van Doormalen, Miranda Doreleijers, Judith Bohré


2. Team 5V.l.n.r: Jacqueline Leusink-Linssen, Roel Linssen, Ineke Dankers, Chris Dankers


3. Team 15
V.l.n.r.:  Frankie van de Ven, Hans Gunneman, Mieke Leijten, Kenny Trower


Winnaars Strokeplay


  1. Team 3
V.l.n.r.: Jessy van den Heuvel, Mark Bergmans, Jos Das, Ronald van den Heuvel


2. Team 7
V.n.r.: Jacques Wilbers, Yvonne Wilbers, Roland Jannes, Noor van Bommel4. Team 19
V.l.n.r.: Roger Borrenbergs, Marc van Pelt, Wout van der Hoeven, Sander Bertels


 


De winnaars van de dag met de door hen opgejaagde vossen…………
466 weergaven

댓글


bottom of page