top of page

Oliebollenwedstrijd 2022

Geen sneeuwballen maar wel echte oliebollen!

Er deden 52 leden mee. Droog begonnen maar de laatste flights kregen helaas een behoorlijke regenbui, maar dat was eenmaal binnen snel vergeten.


We werden ontvangen door de wedstrijdleiding deze dag:

Wilma Tuip, Marjolein Linssen, Simone Sanders en Cor van de Ven

Onderweg werden we getrakteerd op een Jagermeister, de ballen gingen daarna veel rechter!

Na afloop kregen we allemaal een heerlijke oliebol en chocolademelk

met slagroom bij hole 1, uit het oliebollenschuilhuisje.


Marjolein Linssen, Hans Schellens en Simone Sanders

De prijzen stonden uitgestald.

Uitslag dames:

1. Marjan Snoeck 21

2. Anya van Campen 19

3. Mari-Anne van Soerland 19

Marjan, Anya en Mari-Anne

Verslag van Marjan:


Voor Yvonne en mij was van rood afslaan natuurlijk bekend, maar Ewout en Herman ontdekten hele nieuwe plekken, waar ze normaal niet kwamen. Daarnaast kregen beiden weinig slagen mee, dus uitdaging genoeg.

Na een les van Robert en een teamtraining van Sjoerd wist ik weer waar ik op moest letten met zowaar: 21 stablefords als resultaat, daar kun je het nieuwe jaar mee in!

Tijdens de prijsuitreiking zat het clubhuis nog gezellig vol, een mooie afsluiting van 2022. Anya werd 2e met 19 stblfrd, Mari-Anne 3e, ook met 19 stblfrd

Bij de heren was Wiel onbetwist winnaar met 18 stblfrd, 2e en 3e waren naar huis, waardoor Henk een fles bubbels in ontvangst mocht nemen en Hans werd daardoor 3e. Iedereen een gelukkig, gezond en energievol 2023 gewenst.


Uitslag heren:

1. Wiel Muijsers 18

2. Huib Vredegoor 16.

( na veel getel en plezier, heeft Henk Wittenberg de prijs achteraf moeten afstaan aan Huib Vredegoor)

3. Hans Jonk 16

Wilma, Hans J, Hans S, Simone, Henk, Marjolein en Wiel

Verslag van Wiel Muijsers


Vol goede moed gingen we rond 13.00 uur van start voor de traditionele OLIEBOLLEN WEDSTRIJD. Na twee jaar mochten we weer.


Ons team bestond uit Maarten, Josee en Anneke. Halverwege kregen wij allen een glaasje Jägermeister aangeboden door de wedstrijdleiders. Hierdoor gingen we nog beter spelen. En klein regenbuitje verstoorde even ons spel, maar goed dat hoort er ook bij. Toen we klaar waren kregen we, bij de met lichtjes versierde schuilhut, een overheerlijke oliebol aangeboden en een heerlijk drankje. Het was een goed georganiseerde wedstrijd en daarvoor namens alle deelnemers bedankt!


In het clubhuis werden we tijdens de borrel en de prijsuitreiking wederom verrast door oliebollen die Brasserie Tobrass iedereen spontaan aanbood.

Leuk was het te zien dat de jeugd van onze Golfclub ook meedeed met een oliebollen wedstrijd voor hun op onze par 3 baan.


Het was een gezellige nazit en voldaan fietste ik als winnaar (bij de heren) met een heerlijke fles drank weer naar huis.


DE hele wedstrijdleiding en Tobrass bedankt voor deze fijne dag.

De jeugd werd begeleid door ouders, grootouders en de jeugdcommissie op de par 3 baan

Wilma, Hans Marjolein, Monique, Simone, Sabine en Cor

Wisseling van de prijs!

Hans, Henk en Huib

201 weergaven
bottom of page