top of page

Nieuws over de 40 – jarig Lustrumfestiviteiten


Beste Tongelreepers,

Het is zover! De Lustrumcommissie van Golfclub de Tongelreep is verheugd om jullie te informeren over alle activiteiten omtrent ons 40 jarig jubileum. Geloof ons, dit wordt een fantastisch feest! We vieren deze spetterende feestweek van 21 tot en met 25 augustus 2024.


Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens deze spectaculaire week:


Woensdag 21 augustus: 75+ Wedstrijd: Voor onze ervaren golfers van 75 jaar en ouder, met een high tea om van te smullen en live muziek om de ambiance compleet te maken.


Donderdag 22 augustus: Partnerwedstrijd in de meest ruime zin van het woord. Je kunt straks inschrijven met je partner, relatie, vriend of vriendin. Een dag waarbij partners van alle leeftijden van harte welkom zijn! Met een heerlijke BBQ en live muziek om de dag af te sluiten.


Vrijdag 23 augustus: Speciale Avond: Lustrum pubquiz. Iedereen mag aanmelden, liefst in teams van 6 mensen. Stel nu alvast je sterkste team samen. 


Zaterdag 24 augustus: Jubileumwedstrijd voor deze individuele wedstrijd mogen alle clubleden en campusleden inschrijven. Wij verwachten dat de baan die dag volledig bezet is door al onze enthousiaste golfers.

 

Zaterdagavond 24 augustus: 

Een groots jubileumfeest voor alle leden boven de 18. Een spetterende avond vol live muziek en entertainment!


Zondag 25 augustus: Jeugdwedstrijd speciaal voor onze jeugdleden, met een mix van golf en spel, aansluitend een heerlijke gevarieerde  BBQ voor het hele gezin.


Zet deze data alvast in jullie agenda's, want dit wil je natuurlijk niet missen! Meer details over inschrijvingen en andere belangrijke informatie volgen binnenkort.


Met enthousiaste groeten,

De Lustrumcommissie: Alex, Marie José, Monique en Marjolein

605 weergaven

Comments


bottom of page