Nieuwe Caddymasterteam

Halverwege dit jaar besloot onze Caddymaster Kathleen Renders een andere invulling te geven aan haar werkweek. In samenwerking met Golfplaza gaat ze fittingen verzorgen bij ons op de club en TPI (Titleist Performance Institute) training geven. Dat betekende nog maar twee dagen als Caddymaster; daardoor viel er plotseling een gat in het caddymaster gebeuren.

Het bestuur heeft toen Marloes Burgers benaderd om op vrijwilligersbasis de taak van caddymaster met een team op zich te nemen. Hierop heeft zij enthousiast gereageerd. Zij vindt het leuk om als gastvrouw werkzaam te zijn en met het caddymasterteam leden en gasten te informeren. De bezetting van het caddymaster gebeuren is als volgt ingedeeld:

 • Zaterdag, zondag en maandag neemt Mimi Verstappen (Tobrass) de honneurs waar.

 • Dinsdag en Woensdag is het caddymasterteam van Marloes actief.

 • Donderdag en vrijdag vult Kathleen de taak in.

Medio dit jaar heeft Marloes in samenwerking met Desiree een caddymasterteam op de been gebracht dat als gastvrouwen van onze vereniging de verzorging op zich neemt van:

 1. Het telefonisch en persoonlijk verstrekken van alle benodigde informatie en reserveringen van starttijden, greenfeeers en Alliantieleden.

 2. Het uitschrijven van greenfees (Grote baan, Par-3 baan, Driving Rage)

 3. Het reserveren van buggy’s, golfcarts en leenclubs.

 4. Het inschrijven van Campusleden (beheer wachtlijst ligt bij Kathleen)

 5. Bij afwezigheid van Kathleen ook contante verkoop van de Shop. Contante afrekening en verantwoorden aan Kathleen

 6. Het uitgeven van lidmaatschap Tags aan leden

 7. Het invullen van de rol van gastvrouw.

Het team bestaat uit: Lia Bonouvrié, Marloes Burgers, Anya van Campen, Ineke Dankers, Ted Dekker, Kathleen Renders, Michelle Roeten, Simone Sanders, Marjan Snoeck en Mimi Verstappen.Kathleen, Simone, Anya, Lia, Ted, Michelle. Marjan, Marloes en Mimi. (Ineke ontbreekt)

Het team werkt met een logboek waarin alles wordt genoteerd aan bijzonderheden en onderling communiceren zij via een groepsapp. De planning doet Marloes als captain, maar dit kan ook door Kathleen worden overgenomen. De bestuursverantwoordelijkheid ligt bij Désirée Driessen .

Het team heeft na 3 maanden geëvalueerd en zonder uitzondering is iedereen enthousiast en ze gaan dan ook graag hiermee door. De frisse blik van het nieuwe team heeft ook geleid tot verbeterpunten:

 • Zo is onlangs de telefonische bereikbaarheid verbeterd, door een praktisch idee van Marjan, met een ‘voordeurbel’ gekoppeld aan de telefoon als de caddymaster even niet op haar plaats is.

 • Het verzoek tot betere zichtbaarheid en bereikbaarheid middels een mooie balie met open raam en goede verwarming! Dit zal leiden tot een open ontvangst door de caddymaster en geeft tevens goede controlemogelijkheid voor bezoekers en driving range gasten.

Opvallend bij deze groep is dat de caddymastertaken alleen bij vrouwen van onze vereniging zijn ondergebracht, maar misschien ook wel logisch met de invulling van het gastvrouwschap door het enthousiaste team van dames.437 keer bekeken