NGF familietoernooi 25 juni


Zaterdag 25 juni spelen we weer het NGF Familietoernooi.

Het Familietoernooi is bedoeld om zoveel mogelijk familieleden bijeen te brengen om samen te genieten van een gezellige en sportieve dag op de golfbaan. Want wat is er nou mooier dan golfen met je zoon of dochter, met je vader of moeder, broer of zus? Of misschien wel met je kleinzoon of -dochter? Alle generaties van een club samen op één dag, dat gebeurt bijna nooit. Ook als je geen lid bent kun je meedoen en is er geen Greenfee verschuldigd.


Het inschrijfgeld bedraag € 50,- en gaat volledig naar het goede doel.

Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt is dat we niet alleen met familieleden een leuke dag beleven, maar ook sporten voor het goede doel. Het gezamenlijk goede doel van het NGF Familietoernooi is dit jaar voor het vijfde jaar op rij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze stichting creëert sportkansen voor kinderen van vier tot achttien jaar.


Het NGF Familietoernooi is een landelijk toernooi waarbij op alle deelnemende clubs voorrondes worden gespeeld. Van alle winnaars van deze voorrondes gaan de beste teams door naar de finaledag op zondag 9 oktober 2022.

We spelen zowel een Bruto (cat 1) als Netto (cat 2) Stablefordwedstrijd en de winnaars gaan naar het slottoernooi.


Het reglement voegen we bij.


Wedstrijdcommissie


Reglement NGF Familietoernooi 2022
.pdf
Download PDF • 760KB

76 weergaven