top of page

Na de inspanning op 18 holes, voel je je welkom bij Clubrestaurant HOLE-19Sinds januari van dit jaar heeft de Tongelreep nieuwe uitbaters in het clubhuis. Hans Verweij & Thiery Thielemans exploiteren met veel plezier hun nieuwe Clubrestaurant HOLE-19 en samen met hun dochter Eline verwelkomen zij dagelijks hun gasten bij de Tongelreep.

 

Waar Hans doorgaans als chef-kok is te vinden in de keuken, treffen jullie Thiery en Eline als gastvrouwen in het clubrestaurant. Gedrieën vormen zij de basis van HOLE-19 en iedereen is van harte welkom bij hen. Maar wie zijn Hans, Thiery en Eline eigenlijk en wat heeft hen bewogen om een clubrestaurant te starten bij de Tongelreep?

 

‘Wij hebben vriendelijkheid en service naar onze gasten hoog in het vaandel staan’ aldus Thiery. ‘We vinden het alledrie erg belangrijk dat onze gasten zich welkom voelen bij ons en in een fijne omgeving kunnen ervaren waar wij voor staan’ vervolgt ze. ‘Wij bieden een betaalbare kaart vol lekkernijen voor bij de koffie, lunch, borrel of diner en dat allemaal in een sfeervol clubhuis mèt verse bloemetjes en een gezellig lichtje op tafel.’

  

Hans is geboren in Nijmegen en heeft na zijn opleiding aan de hotelschool in vele disciplines binnen de horeca en catering gewerkt. In binnen- & buitenland deed hij ervaring op als chef-kok en later in managementsfuncties binnen de horeca. Dit deed hij als werknemer maar ook als zelfstandig ondernemer.

 

Thiery is geboren in Veghel en heeft na een toeristische opleiding enkele jaren gewerkt als stewardess en vervulde daarna diverse sales functies binnen uiteenlopende bedrijven. Zij heeft echter altijd een groot hart voor gastvrijheid en de horeca gehad en na enkele horeca gerichte cursussen startte zij samen met Hans in 2003 hun eerste horecabedrijf.

 

Eline heeft na haar opleiding tot onderwijs assistent & pedagogisch medewerker enkele jaren in de kinderopvang gewerkt en werkt daarnaast al van jongs af aan in het foodtruck- & cateringbedrijf van haar ouders. Zo kreeg ook zij een enorme passie voor de horeca en ze aarzelde dan ook geen seconde om de switch van de kinderopvang naar de horeca te maken, toen Hans & Thiery haar vertelden dat zij een clubrestaurant openden bij de Tongelreep. 


Iedereen krijgt bij ons dezelfde aandacht, zorg en bediening.


‘Wij realiseren ons dat het exploiteren van een horecagelegenheid binnen een golfclub om een andere aanpak vraagt dan binnen de reguliere horeca’ aldus Hans. ‘Binnen de reguliere horeca kiest de ondernemer de klant, bij de horeca binnen een golfclub kiest de klant de ondernemer. Bij Golf & Countryclub de Tongelreep hebben we te maken met steeds weer terugkerende klanten en voor hen bieden we lekker eten voor een betaalbare prijs. Dat vinden we belangrijk. Men moet graag bij ons binnen lopen; Voor een lekker kopje koffie of thee, een smakelijke lunch, gezellige borrel of een lekker hapje eten. Maar ook voor het welkome gevoel en een gezellig praatje. Iedereen krijgt bij ons dezelfde aandacht, zorg en bediening. Dat kan wel eens betekenen dat anderen iets langer moeten wachten maar wij vinden het belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient’ aldus Hans. ‘‘De horeca binnen een vereniging zoals de Tongelreep vergt een grote mate van arbeidsintensiteit. Je bent al snel 12 uur per dag in touw, 7 dagen en 84 uur per week. In de zomermaanden zal dit nog meer zijn. Koks zijn kostbaar en ook goede mensen in de bediening kennen hun prijs. Onze kracht en verdiensten zitten ‘m in het feit dat wij het voornamelijk allemaal zelf doen. Dat biedt continuïteit en is fijn voor de gasten èn fijn voor ons’ vervolgt Hans. 


Met jullie feedback kunnen we er een nóg completer en gezelliger clubhuis van maken!

Een veelgestelde vraag sinds de opening van Clubrestaurant HOLE-19 is waar de naam Thiery vandaan komt en hoe het uitgesproken moet worden. ‘De naam Thiery (spreek uit als Tierie) is afgeleid van mijn oma die Thera heette en zover als mij bekend ben ik de enige Thiery in Nederland’ aldus Thiery.

 

Tussen de koffie, lunch, borrelplanken en andere lekkernijen door werken Hans, Thiery en Eline aan leuke activiteiten voor in het clubhuis. ‘Pas als de basis goed is, kunnen we invulling geven aan onze creatieve ideeën en met een leuke activiteitenkalender komen. Aan die stabiele basis wordt hard gewerkt en daarbij maken we gebruik van de feedback van de leden. Met jullie feedback kunnen we er een nóg completer en gezelliger clubhuis van maken!’ zegt Thiery. 


Komende nieuwsbrieven: HOLE-19's smakelijke recepten!

Het zal jullie vast niet verbazen maar Hans & Thiery zijn veelzijdig en ondernemend. Zo zijn zij beiden ook gezegend met een vlotte pen en een passie voor schrijven. Thiery schreef al eens een boek over het leven in hun gezin en werkte jaren als hoofdredacteur van een wintersportmagazine. Hans werkte ook voor dit wintersportmagazine als culinair redacteur. Als redactie van deze nieuwsbrief kunnen we natuurlijk niet aan deze gave voorbij gaan en Hans & Thiery zullen dan ook in de komende nieuwsbrieven hun eigen invulling gaan geven aan de HOLE-19 rubriek met smakelijke recepten en leuke horeca verhalen.


We kijken er naar uit!

 

741 weergaven

Comments


bottom of page