Mag ik me even voorstellen ....?

Ik ben Kenzo Vlassaks en ik ben 25 jaar. Ik ben nu samen met Robert van den Broek jullie tweede Pro.


Ik woon momenteel in Weert, waar ik ook destijds op 16 jarige leeftijd via mijn grootouders voor het eerst met de golfsport in aanraking kwam.


Zij namen mij mee naar de PAR-3 baan van Crossmoor en ik werd meteen door deze sport gegrepen.Zelf kom ik uit een sportfamilie. Mijn vader was wielrenner en mijn moeder top-zwemster in Nederland. Mijn vader is nu de nummer 1 coach in de wereld in squash.


Al gauw deed ik mee met de Jeugdcompetitie van Crossmoor en aansluitend met de herencompetitie van deze club.


In deze periode wist ik ook Limburgs Kampioen Heren te worden.


Na mijn opleiding aan de Topsportschool in Hasselt (vergelijkbaar met de CIOS-opleiding in Nederland) met Golf als specifieke richting ben ik naar California (USA) verhuisd, waar ik drie jaar de opleiding economie en business heb gevolgd in combinatie met golf.


Tijdens mijn studie speelde ik voor het golfteam van de universiteit en wist ik ook hier enkele topresultaten te behalen.

Terug in Nederland ben ik als playing pro op de Pro golf tour en de Monday tour gaan spelen. Hier heb ik enkele mooie resultaten behaald. Door alle maatregelen rondom corona heb ik besloten om de teaching pro opleiding te doen bij de PGA-Holland. Die combineer ik nu samen met mijn lessen op de Tongelreep.

Daarnaast doe ik nog steeds mee met de Monday-tour, een golftour voor teaching professionals in Nederland.

Door de samenwerking van de Eindhovensche Golfclub en GCC De Tongelreep in de NGF Jeugdopleiding Golf-TON genaamd (Golf Talentontwikkeling Nederland), heeft Eric der Kinderen die mij als speler coacht, mij bij Robert en het Bestuur van De Tongelreep geïntroduceerd.


En zij hebben mij als Pro geaccepteerd.

Gedurende mijn opleiding is Robert mijn mentor, maar daarnaast ook mijn collega.Lessen zijn ook te boeken via mijn online agenda op de website van de club.


De GVB-opleiding van ons voor beginnende golfers volgt het NGF 9 Stappenplan, waar je in verschillende stappen alle facetten van het golfspel doorneemt. Van baanpermissie tot Hcp 0.


Het theoretisch deel gaat via de Hcp-commissie van de club. Het praktische deel via een clublid op advies van de Pro.


Daarnaast loop ik vaak met jonge talentvolle spelers om mijn enthousiasme voor de sport over te brengen. Deze spelers maken ook deel uit van het GolfTON programma.Samen met Robert ben ik ook lid van de Jeugdcommissie en gaan wij samen de jeugdlessen begeleiden.


Ik voel me heel welkom op de club en hoop op een prettige samenwerking met alle Tongelreepers.


Ik zie jullie graag terug in ons leslokaal en in de baan!

Tot gauw,

Kenzo

225 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl