Maandbeker B 7 augustusIn een flight met twee dames die ik tot dan toe nog niet kende kan het haast geen toeval zijn dat ik direct op hole 1 begon met een birdie. De sfeer was goed, bedankt nogmaals Miranda en Ilonka! Zonder laatdunkend te zijn over de Maandbeker B wilde ik toch stiekem graag mijn kleine broertje Mark uitdagen in de Maandbeker A. Echter was mijn handicap nog niet toereikend genoeg om mezelf in te schrijven voor A. En ergens vond ik ook dat ik me eerst maar eens moest bewijzen in een officiële wedstrijd. Dat werd dus de Maandbeker B. Met 44 stablefordpunten en een bruto score van 83 is dat denk ik wel gelukt. De runner-up Huib met 41 (!) stablefordpunten heeft ook een prachtige score neergezet en mag dus ook wel even benoemd worden. Hopelijk is dat aankomende maandbeker wel voldoende voor de winst, het is je in ieder geval gegund! Dan natuurlijk een bedankje voor de mensen die nog vóór dag en dauw (06.00 uur op de wedstrijddag) er voor zorgen dat de baan er werkelijk super bijligt. En vervolgens zelf ook nog meespelen, chapeau Geert! And last but not least een bedankje voor de wedstrijdleiding. Het lijkt allemaal moeiteloos en eenvoudig te zijn maar ze verzorgen het toch iedere keer, belangeloos, maar weer wel. Daar mogen we blij om zijn. Tot ziens, Sjors

Uitslag 18 holes: 1. Sjors van Bergeijk 44 Stf 2. Huib Vredegoor 41 Stf 3. Ilonka Pax 37 Stf

152 weergaven