Maandbeker A6 - 02 oktober


Zondag ochtend om 8:30 ging mijn telefoon af, een appje van Egon (Raul Peters). “Joo Maat we moeten om 9:10 starten he!” Dus ik besloot toch maar snel mijn bed uit te gaan want ik moest ook nog 20 minuten rijden.

We waren die avond ervoor met een aantal van ons heren 1 team opstap gegaan bij de Winston Bar in Eindhoven en uiteraard was dat niet bij thee en Spa rood gebleven.


Op de tee leerde we Marjan Snoek kennen die bij ons in de flight was ingedeeld. Die ons al direct kennis liet maken met een paar moeilijke Engelse golftermen waar zelfs Tiger Woods nog over na zal moeten denken maar het klonk goed.


Gedurende ronde vlogen de ballen goed en was het na 2 holes voor ons mooi weer geworden.

Zoals sommige mensen wel weten is dat als er bij ons jeugdige golfers iets niet lukt of fout gaat er regelmatig met het vrouwelijke geslachtsdeel kan worden gescandeerd. Maar echter niet te min hoorde wij vanaf hole 11 dat Marjan onze gewoonte zonder problemen overgenomen had.

Al met al was het een gezellige flight en een mooie golfdag.


Na de prijs uitreiking en wat biertjes van Anne in het clubhuis zijn we nog even naar de kantine van de buren Oranje Rood gelopen. Hier was niet alleen Egon bij maar ook onze vrouwelijke clubkampioene Laurien Doesburg.

Ik heb voor de zekerheid maar een foto bijgevoegd omdat ik denk dat jullie ons verhaal niet geloven.

Maar wat is het daar gezellig!! Ze hebben er zelfs pitchers bier voor een paar euro en drankspellen zoals “duikboten”. Hier hadden wij nog nooit van gehoord maar dit spel hadden wij snel onder de knie.

Nadat we de overwinning uitgebreid gevierd hadden, hebben we een taxi gebeld en zijn we lekker naar huis gegaan.


Wellicht zullen er deze week geen mails van Marjan Snoek gestuurd worden omdat ze nog bij zal moeten komen. Onze excuses hiervoor.

Verder hoop ik jullie allemaal te zien bij de laatste maandbeker!

Mark Bergmans


De winnaar van de Maandbeker A-6 is Mark Bergmans met zowel de beste bruto als netto score van respectievelijk 74 en 69. Proficiat Mark!


Raul en Laurien
153 weergaven