Maandbeker A&B 10 juli


Marjolein (2e +wl), Antony (1e) en Wilma (wl)

(verslag van Antony maandbeker B)

Afgelopen zondag 10 juli was er weer een maandbekerwedstrijd. Het was alweer een hele tijd geleden, dat ik daar aan meedeed. Inmiddels is mijn handicap enorm omhoog gegaan, en kreeg ik dus een hoop punten mee. Wat kon me gebeuren!

Het was mooi weer, een bijzondere gezellige flight en een buggy, die me van de een na de andere hole bracht. Aan alle voorwaarden was voldaan, en dat bleek. Ik werd winnaar, ongelofelijk!

Dank gaat uit naar de wedstrijdleiding en natuurlijk naar mijn flightgenoten, Brigitte Beijer en Rob Baken.


(tekst van Marlolein maandbeker B)

Antony had 38 stablefordpunten en werd winnaar, ik werd 2e met 38 punten, omdat Antony een punt meer had op de hole 10 t/m 18. Sinds enige tijd ben ik lid van de wedstrijdcommissie en had de eer om de prijsuitreiking te doen. Gelukkig was Wilma er ook bij zodat zij aan mij de prijs kon uitreiken.

Er zijn 3 birdie’s geslagen, door Brigitte Beyer op hole 3, Andrew Web op hole 2 en Gerd Bartels op hole 18.

Het was weer een heerlijke golfmiddag. Het is leuk om mee te doen aan de maandbekerwedstrijden, kom het eens proberen, er kunnen maximaal 39 mensen deelnemen.

139 weergaven