beeldmerk golfclub.png

Maandbeker A&B

MAANDBEKER A

Een week na een voor mijzelf teleurstellend strokeplay kampioenschap 82/89/88, was ik vandaag erg gemotiveerd om een beteren score neer te zetten. Heb zelfs op zondag nog een weddenschap met Norbert gedaan dat ik volgende week onder de 80 ging lopen. De voorbereiding was zoals gewoonlijk weer niks. 15 fleskes en 02.55 naar bed, maar schijnbaar is dit toch de juiste voorbereiding voor mij. 1e starttijd samen met Johan en de kapper uit Aalst. Prachtig weer en de ballen gingen vanzelf fairway/green 2x Putten = par Natuurlijk geen 18 holes volgehouden maar met 1 dubbel bogey op 6 en 6 bogeys en de rest par geen slecht resultaat. De baan lag er weer prachtig bij en Geert had de vlaggen ook lekker gestoken voor een goed resultaat. Wil ook Wilma en Max bedanken voor hun enthousiaste inzet en we zien elkaar weer bij de volgende maandbeker. Groet Rene van den Nieuwenhof


Uitslag

  1. Rene vd Nieuwenhof

  2. Marloes Burgers

  3. Henri vd Broek

MAANDBEKER B


vlnr Lydia de Gijn 3e, Paul de Santy 1e en Roger Borrenberg 2e

29 deelnemers begonnen op zondag 12 juli uitgeslapen (eerste flight pas om half 1) aan hun 18 holes. Zo kon bijna iedereen eerst aan zijn zondagse verplichtingen voldoen, welke die ook mochten zijn.

Prima weersomstandigheden, niet te koud, niet te warm, dus daarover alvast niets te klagen. De baan ook al in goede conditie dus wat wil je nog meer.

Victor Vos (GolfTON-lid) slaagde erin om, spelend van hcp 36, 67 stablefordpunten te behalen (en twee birdieballen te scoren). Op de voet gevolgd, nou ja bijna dan, door Paul de Santy en Roger Borrenbergs, ieder met 40 SF, met daarna als eerste dame Lydia van Gijn.

Omdat Victor zoals dat heet hors concours meedeed, ontging hem de eerste plaats en ging die naar Paul vanwege een beter resultaat dan Roger op de tweede negen holes.


Uitslag

  1. Paul de Santy

  2. Roger Borrenberg

  3. Lydia van Gijn.

Voor details kijk bij E-Golf4U.

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl