Maandbeker A, de finale!


De laatste maandbeker van het jaar. De laatste kans dit jaar om een goede wedstrijd te spelen. De omstandigheden waren goed, een enkeling zelfs in korte broek, en samen met Yvonne Wilbers en Frans Verhees begonnen we rond 08.45 aan onze ronde.

De start was redelijk, tot we op hole 3 kwamen. Drie goede afslagen, maar toch vijf ballen (!) in het water zien vliegen (waarvan een van mezelf). Toen mijn afslag op hole 5 te ver was en ik via hole 3 verder speelde, gaf dat niet het vertrouwen om een goede ronde te spelen. Toen ik op hole 16 en 17 in totaal drie slagen liet liggen en mijn afslag op 18 in het water belandde, gaf ik mijn goede score bijna uit handen. Gelukkig kon ik nog een par maken mede door enkele birdies een score van 77.

Na de wedstrijd een versnelde prijsuitreikeing, bedankt Cor, was ik nog net op tijd om de eerste goal van ons PSV live te zien. Ook hier smaakte het overwinningsbier prima en na de 6-1 winst zijn we in de stad nog even doorgegaan.

Mijn broer Sjors, winnaar van een maandbeker B eerder dit jaar, gaf destijds in zijn stukje aan zijn ‘kleine broertje’ graag uit te willen dagen in de Maandbeker A. Die uitdaging ging ik dan ook graag aan en jawel, blijven oefenen broer!

Iedereen bedankt voor het meespelen en tot een volgende!

Mark van Bergeijk


Uitslag 18 holes: 1. Mark van Bergeijk 69 2. Albert Wolbers 70

3. Luc Uijen 71


Het was alweer de laatste maandbeker van dit seizoen.

Laurien en ik stonden precies samen gelijk bovenaan. Zelfs de uitslagen die meetelden voor de totale score waren gelijk. We zaten met zijn tweeën in de eerste flight. Of het de spanning was weet ik niet maar we speelde beide niet goed. Gelukkig was het weer wel top en hebben we het gezellig gehad onderweg.

Omdat we allebei geen van onze beste uitslagen hadden verbeterd was de grote vraag wie de kampioen is. Dat was voor de wedstrijdleiding ook de vraag en ze besloten toen dat we beide de 1e prijs kregen. Frank van Lochem

194 weergaven