Maandbeker 2 A&B 6-6-2021


Verslag maandbeker B (door Roel Linssen)


Sinds het weer mogelijk is doe ik graag mee aan de wedstrijden die georganiseerd worden. Omdat ik vrij nieuw in de club ben (Sep'20) geeft mij dit de mogelijkheid om de club beter te leren kennen en (niet onbelangrijk) van anderen te leren hoe men met -vooral de moeilijkere- situaties in de baan omgaat. Maar natuurlijk ook gewoon voor het plezier en de gezelligheid!


Zo ook deze mooie zondagmiddag; bewolkt maar prima temperatuur. Samen met mijn flightgenoten Puckie Wulffele en Andrew Webb gingen we de baan in. Ik had een superstart: par op hole 1 én hole 2 (dit was nog me nog nooit overkomen) en ik vroeg me meteen af waar het tij zou keren. Ondanks een streep op hole 5 (te veel risico) viel dit reuze mee (vandaar dat ik dit stukje moet schrijven ;-) ). Onze flight had best een aantal 'parren', een paar zeer lange goede approaches van Andrew en een fantastische put van ongeveer 10 meter van Puckie. Al met al lekker gespeeld en een geslaagde middag!

Met dank aan mijn flightgenoten.Verslag Maandbeker A (door Nussaba Boontung)


Ik had niet verwacht de maandbeker nog eens te kunnen winnen. Er is zoveel nieuw talent bijgekomen. De vorige keer dat ik als winnaar werd gehuldigd dateert al weer van 2015. Ligt misschien wel aan de nieuwe teeboxen? Of mijn leuke flightgenoten Noor en Frankie? Het was heel gezellig met jullie te lopen. Ook veel dank aan de organisatie en het uitstekende onderhoudsteam. De baan lag er perfect bij.


Bram, proficiat met je fantastische score BRUTO 74!!!

115 keer bekeken