beeldmerk golfclub.png

Ladies day #2Op dinsdag 21 juli was het zover. De tweede “Ladies Day” van het seizoen. Wij mochten als eerste aantreden. Het was heerlijk weer om te golven, we hadden een flight met drie dames die aan elkaar gewaagd waren en alles was weer tot in de puntjes geregeld door de dames van de wedstrijdleiding. De baan lag er prachtig bij en als je als eerste mag starten hoef je nergens te wachten. Met andere woorden alle factoren om er een heerlijke dag van te maken waren aanwezig. 

Als het dan ook nog zo’n dag is waar alles mee zit en je elkaar op een gezellige manier stimuleert, dan kun je kennelijk zelfs in de prijzen vallen. Ik had gevraagd om vroeg te mogen spelen omdat ik dan ‘s middags met mijn vriendinnen heerlijk kon gaan fietsen.

Aangezien het lang geleden was dat ik bij een wedstrijd in de buurt van mijn handicap gespeeld had, dacht ik dat het geen probleem zou zijn als ik rond een uurtje of één zou vertrekken. Tot mijn grote verbazing haalde ik 22 stableford punten. Er zat dus niets anders op dan tot de prijsuitreiking te blijven. Uiteraard deed ik dat met plezier. 

Samen met mijn flightgenoten Tineke van Kraaij en Anja Maat hebben we gezellig nagepraat over de wedstrijd en nog allerlei andere zaken. De trofee (het zilveren schoentje) staat tijdelijk op een mooi plekje bij mij thuis. Ik hoop dat de animo voor dit soort wedstrijden groot blijft, dan komen er nog een aantal heerlijke wedstrijddagen dit seizoen. 

Tineke en Anja super bedankt voor het aangenaam gezelschap en graag tot de volgende Ladies Day.

Ineke Marsé

  1. Ineke Marsé 22

  2. Ruud Hoens 19

  3. Lenie Brekelmans 18

Birdies:

Ineke Dankers             H8

Monique Vredegoor  H8

Joke Janssen (gast)    H8

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl