top of page

Jos van Rooy cup


Uitslag:

1. Yvonne Wilbers 39

2. Brigitte Beijer 35

3. Laurien Doesburg 35

4. Remco van Herk 34


Birdie:

Remco van Herk H2

Wilma Tuip H16

Jasper Peels H6

Dé wedstrijd van de kampioenen. Altijd een eer om hieraan mee te mogen doen. Helaas ervaart niet iedereen dit zo, waardoor we maar 20 deelnemers hadden. Jammer dat Jos er door ziekte zelf niet bij kon zijn. Hopelijk zien we je snel weer op de club.

In de 3e flight was ik ingedeeld met Remco van Herk en Paul Rutten. De laatste weken stond ik niet goed te spelen. Het korte werk ging nog wel, maar mijn slagen leken nergens op. Hole 1 ging mijn afslag over de grond, maar had nog voldoende lengte, waardoor ik met mijn 2e bal richting green kon. Par. Zou het vandaag dan wel lukken? Dit gaf mij vertrouwen. Na 9 holes had ik, net als Remco 21 stablefordpunten. Nu vasthouden. Dit lukte gelukkig mede dankzij de chip, die Noor van Bommel mij geleerd heeft. Dank je Noor.


Verder wil ik het bestuur en Marjan bedanken voor de organisatie. Het was erg goed verzorgd.

Yvonne WilbersDesiree feliciteert Yvonne met de eerste plaats.

Marjan Snoeck (organisatie) en Ceciel van Bergeijk, waar zou het over gaan?

En onderweg werd er voor de inwendige mens gezorgd. Een lekker broodje ei en…cava

Bij hole 18 werd je opgewacht door Desiree en Marjan met nogmaals een heerlijke cava


Remco van Herk 1e plaats bij de heren en Yvonne Wilbers 1e plaats bij de dames

Yvonne bedankt de organisatie

Een gezellige borrel met hapjes en een prima buffet verzorgt door Tobrass

197 weergaven
bottom of page