top of page

Jeugd regio dag op 26 meiBeste clubleden en campusleden,

Heb je (klein)kinderen die altijd al eens willen ervaren hoe het is om een golfclub vast te houden? Of wil je hen de kans geven om hun swing te verbeteren en nieuwe vrienden te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je!


Op zondag 26 mei organiseren we een spetterende jeugdregiodag op onze golfclub.


Wat kunnen de kinderen verwachten?

1.     🏌️‍♀️ Golfles: Onze ervaren instructeurs leren hen de basis van golf. Ze leren hoe ze de bal moeten slaan, putten en nog veel meer!

2.     🎯 Golf funpark: De kinderen spelen golf gerelateerde spelletjes in het Golf RAAK! funpark.

3.     ⛳ Echte golfervaring: Ze spelen een ronde op onze par-3 baan (onder begeleiding), of op de grote baan (zelfstandig).

4.     🕚 Tijden: Het programma duurt drie uur. Ze starten tussen 10.00 en 13.00 uur. Groepsindeling op leeftijd en niveau.

5.     👕 Jeugd: Voor jeugd van 6 tot 18 jaar: voor de (klein)kinderen van onze leden, maar ook voor broertjes, zusjes of vriendjes van onze eigen jeugdleden.


Dus trommel je (klein)kinderen op, laat ze hun sportieve outfit aantrekken en kom naar onze club op 26 mei! 🌟


Schrijf ze snel in en bezorg hen een onvergetelijke dag vol golfplezier! Vermeld daarbij naam, leeftijd en eventuele handicap/baanpermissie. En vergeet jezelf niet op te geven als begeleider. Aanmelden vóór 22 mei via jeugdcommissie@golfdetongelreep.nl.


Tot dan!

Jeugdcommissie De Tongelreep136 weergaven

Comments


bottom of page