Introductiemiddag 29 augustusZaterdag 29 augustus 2020, de TWEEDE nieuwe leden introductiemiddag


Een memorabel golf-momentje in dit jaar

Waarom? Omdat we normaal alleen in januari deze middag organiseren en nu, door de vele nieuwe leden, een tweede introductiemiddag hebben ingepland.

Wat minder aanmeldingen dan we op hadden gehoopt, maar dit gaf ons juist ook de mogelijkheid om de nieuwe leden extra aandacht te geven in een Corona-verantwoorde setting.

Peter van de Berg heette iedereen van harte welkom en benadrukte dat onze golfclub bekend staat om zijn laagdrempeligheid en toegankelijkheid.


Als bestuur vinden wij het belangrijk dat de club voelt als een “warm nest” voor alle leden, zowel de bestaande als de nieuwe leden, voor de jongere leden èn voor de oudere leden.


De buddies, een nieuw initiatief binnen onze club, spelen hierin een belangrijke, verbindende rol.

Bij deze introductiemiddag was een aantal buddies aanwezig om de nieuwe leden wegwijs te maken op de baan en binnen de club, met haar eigen weetjes, regeltjes en eigen-aardigheden.


Simone Sanders (wedstrijdcommissie) heeft verteld welke wedstrijden onze club organiseert en nodigde iedereen uit om vooral mee te doen! Voor vandaag had ze, samen met Anya van Campen (ledenadministratie) gezorgd voor leuke flightindelingen, waarbij 2 nieuwe leden samen speelden met een lid van de club, zodat vragen konden worden beantwoord en aanvullende informatie kon worden gegeven.


Een korte toelichting over de (etiquette)spelregels door Gérard Prudon, voorzitter van de marshals, waarna we de baan in konden. Dat het daarbij prachtig weer werd in de loop van de middag, was een echt cadeautje.


De flights:

Jan Neggers, Tiny van Doorn en Martin Beker

Ted Dekker, Joke Sprengers en Puckie Wulffele

Merijn Kavelaars, Ineke Dankers en Thea Beker

Ton Aerdts, Titus Graafsma en Peter van den Berg

Bert van Doorn, Gerard Prudon en Gerd Bartels

Rogier van de Berg, Pieter Dekker en Frank Peeters

De prijsuitreiking kon in de zon, op het terras, plaatsvinden.

De wedstrijd was puur voor kennismaking en gezelligheid en non-qualifying. Alle nieuwe leden hadden prijs: de enige echte “Tongelreep” golfbal!


Nog wel even aandacht voor het spel van Merijn Kavelaars die de eerste prijs heeft gewonnen èn een birdie heeft geslagen. Van zijn golfspel gaan we zeker nog meer genieten!


Merijn Kavelaars

Mimi en haar team hebben prima gezorgd voor alle gasten, vanaf de ontvangst (met carrotcake!) tot en met de laatste borrelhap. Met dank!

Het was gezellig!

Desiree

173 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl