top of page

Internetverbinding clubhuis

Sinds vrijdag 3 november 2023 maakt onze club gebruik van een nieuwe internetverbinding. Aangezien het tot op heden niet mogelijk is om een glasvezelverbinding aan te leggen, blijft het internet uit de lucht komen. We maakten al gebruik van 4G mobiel internet, zoals op je telefoon, maar sinds vandaag is dat veranderd naar de satellieten van Elon Musk. De naam is Starlink.Vanaf de parkeerplaats kun je de bijbehorende schotel op het dak zien staan. Uiteraard is deze verbinding wel wat weersafhankelijk. Hoe minder wolken, hoe beter en bij onweersbuien zal de statische lading in de lucht van negatieve invloed zijn. Precies, zoals het bij ons golfers ook het geval is, dus deze oplossing zal goed bij ons moeten passen.

De verbetering van de internetverbinding is een opmaat naar verdere verbeteringen in ons netwerk. Deze zijn noodzakelijk, omdat ook wij steeds meer gegevens via het internet raadplegen.

Het belangrijkste voor jullie als leden, is dat de Wifi verbinding in het clubhuis beter zal zijn, echter heeft deze verbinding ook zijn beperkingen en verzoeken we jullie (zeker als het druk is) zoveel mogelijk gebruik te maken van het mobiele internet op je telefoon.


Groeten Remco van Herk


135 weergaven
bottom of page