beeldmerk golfclub.png

In memoriam Harrie Steegers


Afgelopen week overleed Harrie Steegers op 76 jarige leeftijd aan borstvlieskanker

Harrie was in totaal 30 jaar lid van G.C.C. De Tongelreep, van 1990 tot 1996 als business lid, daarna als gewoon lid. Hij vertegenwoordigde De Tongelreep ruim 20 jaar op de NGF competitie als lid en captain van een van onze teams. Daarnaast toonde hij zich een betrokken lid in de Algemene vergadering en als lid van de kascommissie, waarvan hij meerdere keren lid was.


Harrie was golfer in hart en nieren, stond in wedstrijden altijd ‘op scherp’, kende de regels als geen ander en was een fijne maat met focus en drive in de strijd om winst van de partij. Toch was hij niet bij iedereen onomstreden, hij was voor sommige mensen niet gemakkelijk, soms op het stroeve af, maar altijd fair.


Vanaf het moment van oprichting 10 jaar geleden was hij lid van de vriendenkring ‘Heeren van Woenschdag’, waar hij een aantal keren de jaartrofee mee naar huis nam. Hij was in dat gezelschap een geliefde makker.

G.C.C. De Tongelreep verliest met Harrie een speler van formaat, een Tongelreeper in hart en nieren met het hart op de juiste plaats.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl