beeldmerk golfclub.png

GolfTon samenwerking bekrachtigd

Afgelopen zondag is de deelname van onze club aan het GolfTon-programma officieel bekrachtigd met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Voor wie het niet (meer) weet: GolfTon is een initiatief van onder andere Eric der Kinderen (met rode trui), pro bij de Eindhovensche Golf, om jeugdgolf in Nederland naar een hoger niveau te tillen. GolfTon biedt een tienjarig opleidingsprogramma aan waarvoor je  inmiddels op zeven plaatsen in Nederland terecht kunt. De Tongelreep is toegetreden als partnerclub van de Eindhovensche, waarbij wij ons met name richten op de jongere jeugd en zogenaamde zij-instromers. In november zijn twee groepen gestart. Onze pro’s Joop (3e van links) en Robert (2e van rechts) verzorgen samen met Kathleen het programma aan deze groepen.

Om de samenwerking te formaliseren is een overeenkomst getekend tussen onze club, de Eindhovensche Golf, GolfTon en ons pro-team. Van de kant van de Eindhovensche waren aanwezig bestuursleden Frans van Engelen (midden) en Stijn Thijssen (rechts). De Tongelreep werd vertegenwoordigd door voorzitter Peter van den Berg (2e van links) en bestuurslid Kim Egger (zittend).

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl