Golf RAAK! Festival en jeugdwedstrijd


Op zaterdag 24 juli was er op de Eindhovensche een Golf RAAK! festival voor de jeugd en hun (groot)ouders, georganiseerd door de NGF en de jeugdcommissies van de Eindhovensche, Riel en de Tongelreep. Het is een zeer geslaagde middag geweest met veel enthousiaste kinderen. Zelfs de regen kon de pret niet drukken.


In de ochtend vond het NK t/m 12 jaar plaats. Wat een toppertjes speelden daar! Aansluitend was er een Greensome wedstrijd voor jeugd uit de regio met totaal 44 deelnemers. Van de Tongelreep speelden twee teams mee, Yvo van Ensbergen met Martijn van Helvoort, en Pepijn en Rogier van den Berg. Pepijn en Rogier zijn geëindigd op de derde plaats en kregen ieder een beker mee naar huis. Goed gespeeld!Schuilend onder het afdak bij het jeugdhonk van de Eindhovensche Golf konden we tijdens de prijsuitreiking allemaal nog genieten van een drankje en een hamburger van de barbecue.

Ondanks de regen was het toch een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Dank ook aan de Eindhovensche Golf en Golfclub Riel.Namens de Jeugdcommissie,

Monique van Ensbergen

101 keer bekeken