Gedragsregels – 4. Veiligheid

Gedragsregels – 4. Veiligheid

Als we het over veiligheid hebben dan gaat het over de veiligheid van je medespelers, de spelers van een andere flight, het baanpersoneel en van jezelf.

- Je medespelers Het is belangrijk dat golfers op een veilige plaats gaan staan als iemand anders slaat. - Andere spelers Sla nooit als je spelers zou kunnen raken. Roep altijd hard ‘FORE’ als een bal de verkeerde kant op gaat richting een persoon, ook als je zelf de bal niet sloeg. - Baanpersoneel Sla nooit als je baanpersoneel zou kunnen raken. Roep altijd hard ‘FORE’ als een bal de verkeerde kant op gaat richting baanpersoneel, ook als je zelf de bal niet sloeg. - Als je ‘FORE’ hoort, probeer dan niet eerst te kijken waar de bal precies vandaan komt, maar buk meteen en kijk daarna pas om je heen.


Gelukkig komen ongelukken niet vaak voor, maar als er iets gebeurt, kan het meteen heel vervelende gevolgen hebben. Zoals een mevrouw ondervond die als toeschouwer nietsvermoedend langs de baan stond bij de Ryder Cup 2018 in Parijs. Nou staan er bij ons meestal geen drommen publiek langs de kant, maar toch …305 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl