Finale herenmiddag 21-10-21

Finale Herenmiddag

Verslag door Remco van Herk


Woensdag 21 oktober werd de laatste Herenmiddag van dit jaar gespeeld.

Of wel, Finaledag!

Bovenaan de ranking stonden een aantal spelers dicht bij elkaar en de punten van vandaag zouden mee tellen voor het eindklassement. Kortom, een hoop rekenwerk vooraf, maar ook zeker direct na afloop! U kunt het wel “Hoeveel heb jij gelopen?”

Voor mij was het zaak om mijn minimale voorsprong van één slag te behouden en zo mogelijk uit te breiden. Samen met Albert Wolbers, Huib van Dooren en een windkracht vier mochten we kijken of er nog wat punten te behalen vielen vandaag. En dat is ons meer dan gelukt!


Huib herstelde zich erg goed na een slecht begin en eindigde vandaag als derde met 35 stableford punten. Ik zelf hield het meer dan redelijk “bij elkaar” en was met 37 punten tweede van de dag. Albert was uiteindelijk de meer dan terechte winnaar met 38 punten. Zoals u hieronder ziet, is hij met recht trots om met deze omstandigheden een goed resultaat neer te zetten. Gefeliciteerd Appie!


Albert Wolbers

Uitslag van de laatste Herenmiddag:

1 Albert Wolbers 38 2 Remco van Herk 37 3 Huib van Dooren 35 4 Wiel Muijsers 35 5 Chris Dankers 35


Kortom een 1-2-3tje voor onze flight!

Daarna was het tijd om de eindstand van de Herenmiddag 2021 op te maken en na mijn tweede plaats van vandaag kon de eindoverwinning mij niet meer ontgaan. Trots om weer eens een bokaal thuis te laten zien en blij met de goede rondjes van het afgelopen seizoen.


Remco van Herk

Hierbij wil ik nogmaals onze wedstrijdleiding bedanken, die altijd in meer dan goede handen is geweest van Cor, Paul en Hans. Dank je wel!

Ook dank aan de sponsoren, in het bijzonder Golfplaza en Tobrass, naast de wisseltrofee kreeg ik namelijk ook een mooie tegoedbon.


Na de prijsuitreiking was het tijd om het geld uit te geven wat het afgelopen jaar door iedereen bij elkaar is gespaard. Dit werd uiteraard besteed aan een hapje eten in het eigen clubhuis. De afgelopen maanden waren we dit al wel weer gewend, maar fijn dat iedereen vandaag ook de tijd hiervoor het vrij gemaakt.


De Herenmiddag blijft naast de maandbeker één van mijn favoriete wedstrijden, dus volgend jaar zal ik ook zeker weer van de partij zijn. Hopelijk maakt dit meer mannen enthousiast, want het aantal aanmeldingen voor een wedstrijd kan nog best een beetje omhoog.

Tot volgend jaar!

83 keer bekeken