Finale Damesdag 10, 5-10-2021

Helaas maar 19 inschrijvingen voor deze finale 2021. We begonnen met een prachtig zonnetje, maar na 4 holes, kwam het met bakken uit de hemel.

Wat jammer, tot nu toe bijna alle damesdagen prachtig weer gehad. 3 flights hielden het na 9 holes voor gezien en gingen lekker warm aan de thee! De diehards liepen natuurlijk 18 holes en daar kwam de allover winnaar 2021 uit.


De winnaars van 2020 en 2021

Simone, Ria, Lenie, Michelle, Wilma, Hennie en Ruud, Marjan Snoeck 2020 was niet aanwezigHier gaat het om, het schoentje van Willemien van Laarhoven!


Allover winnaars

1. Ruud Hoens

2. Hennie van de Ven

3. Wilma Tuip


Vervolgens de dagwinnaars damesdag 10: 1. Ruud Hoens 36 2. Irene de Wert 33 3. Lenie Brekelmans 29 Birdies: Noor van Bommel H1 Irene de Wert. H8


Irene de Wert, Ruud Hoens en Lenie Brekelmans


Damesdag 9 holes:

Michelle Roeten had de 1e prijs bij de 9 holes, gevolgd door Simone Sanders en Anneke van de Velden

Note van de wedstrijdleiding: Door een fout in de computerinstelling van de overall uitslag, waardoor de 3 beste wedstrijden geteld zijn en de laatste wedstrijd niet als verplicht meegerekend is, is er een foutieve uitslag ontstaan. Hierdoor hebben Henny en Ruud van plaats gewisseld en is Ruud winnaar geworden. Helaas hebben we dat te laat geconstateerd, maar is het inmiddels hersteld. Excuses hiervoor

Er volgende een geanimeerde avond met een lekkere salade van Tobrass. Omdat de animo afgelopen jaar zo laag was heeft de damescommissie besloten om op zoek te gaan naar een nieuw concept voor het volgend jaar.Dank je wel damescommissie dat jullie deze leuke einddag hebben georganiseerd. Een lekker borrelhapje, fijne soep en een heerlijke salade van Tobrass.

156 keer bekeken