De Tongelreepersdag 15-10

Bijgewerkt op: 20 okt.


De jaarlijkse Tongelreepersdag

Door het bestuur aangeboden aan alle vrijwilligers.


Na de ontvangst met koffie en een heerlijk gebakje (aangeboden door Tobrass) vertrok een hele horde goedgeluimde Tongelreepers de baan in om een teamwedstrijd Texas Scramble te spelen.

Door de wedstrijdcommissie waren uitgebalanceerde teams samengesteld, waardoor iedereen kans had om te winnen òf te verliezen.

Er werd gestreden om de eerste drie prijzen (hyacinten- en narcissenbollen of waxinelichtjes om de sfeer te verhogen). De meest begerenswaardige prijs was een les van pro Robert (aangeboden door Robert). Het team wat als laatste zou eindigen, mocht deze in ontvangst gaan nemen.

Wie deze les heeft gewonnen, kan in de uitslag worden teruggelezen.


’s Avonds werden de Tongelreepers na een toespraakje en prijsuitreiking door voorzitter Désirée, gefêteerd op een mooi en lekker buffet, natuurlijk vergezeld door de nodige drankjes.


Als bestuur zijn wij trots op zo’n grote schare aan vrijwilligers.


Mocht je nu denken: ik wil ook graag iets doen voor de club, of wil je meer info: laat het weten! Je wordt met open armen ontvangen.

Cor, onze wedstrijdleiding in uiterste concentratie

Inslaan voor de wedstrijd

een bedankje voor de Tongelreepers, gemaakt door Kenny Trower en Marjan Snoeck


Marjan Snoeck, die voor deze dag veel heeft georganiseerd

Het team van Tobrass


Afgelopen zaterdag werden de vrijwilligers van onze club door het bestuur in het zonnetje gezet tijdens de Tongelreepersdag. Na de ontvangst gingen we de baan in voor wedstrijd Texas Scramble. Ik mocht samen spelen met Marloes Burgers, Michelle Roeten en Pim Beekman. Als laagste handicapper in de groep werd van mij het meeste verwacht, maar als snel was duidelijk dat ik de steun van mijn teamleden hard nodig had: na zes holes hadden we nog geen enkele keer mijn afslag gekozen. Gelukkig ging het snel beter en bleven we als team goed spelen. Na slechts één bogey en vier birdies, volgde op hole 18 het hoogtepunt van de ronde: een eagle! (in twee slagen op de green en een putt van twee meter uitgeholed). Met 46 punten bleken we ook nog gewonnen te hebben.

Na afloop was er nog een gezellige borrel en heerlijk buffet. Mijn dank aan het bestuur voor het organiseren van deze leuke dag.

Jasper Peels


En dit was de uitslag ook te vinden bij het wedstrijdenoverzicht:

1. Team 4: Michelle Roeten Jasper Peels Marloes Burgers Pim Beekman 2. Team 7: Yvonne Daemen Hans Gunneman Ceciel van Bergeijk Alphons Antonissen 3. Team 2: Maarten Marks Wilma Tuip Guus Beerens Dana van Maaren Troostprijs: Les van Robert Team 13: Henk Pols Harry van den Brand Jos Wittenberg

Team 4, Eerste Prijs

Tweede prijs Team 7

Team 2, Derde prijs

Team 13, Het team wat de les van Robert heeft gewonnen

Gijs achter het gewaardeerde buffet

Anya van Campen, de altijd bereidwillige fotografe


279 weergaven