beeldmerk golfclub.png

De spanning stijgt


Premier Rutte liet vandaag blijken dat het nog allerminst zeker is dat er een versoepeling van de maatregelen komt. Vooral de opmerking “dat we nog niet kunnen tennissen” zal menig golfer de schrik om het hart doen slaan.


Dit is wat de NGF er vandaag over zegt:

De spanning stijgt, 21 april komt naderbij. Vanavond leveren wij met zes andere sporten ons protocol in bij het kabinet. Veel leden vragen naar onze verwachting. Wij hebben straks een goed protocol op tafel liggen en zitten daarmee in de allereerste tranche van branches die een protocol inleveren.


Verder hangt het volledig af van de situatie in Den Haag. Houd er dus ook rekening mee dat we 29 april nog geen stap kunnen zetten. Premier Rutte kon en wilde tijdens zijn persconferentie van gisteravond nog niet vooruitlopen op volgende week, wanneer het kabinet een besluit neemt over het al dan niet versoepelen van de maatregelen.


Het is nog alleszins onzeker wat er gaat gebeuren, maar zeker is wel dat het voorlopig nog geen business as usual zal zijn. Het kabinet hanteert bij de volgende stap drie criteria: de druk op de zorg, de bescherming van ouderen en kwetsbaren en zicht op en inzicht in de verspreiding van het virus. De 1,5 meter economie biedt mogelijkheden maar moet goed worden doordacht, aldus de premier. 

Reserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl