top of page

De kampioensteams van GCC De Tongelreep in het zonnetje gezet…..

Tweede Pinksterdag was er na de MixedFoursome clubkampioenschappen de gebruikelijke huldiging van de kampioenen.

 

Dit jaar zijn dat er drie.

 

De deelname aan de competitie is nog altijd overweldigend (16 teams waaronder 3 jeugdteams).  Allereerst dankt de TC hartelijk het bestuur en uiteindelijk de vereniging om dit grote aantal teams en het beslag op de baan toe te staan. Waar tref je dit nog.

Het gastheer-/gastvrouw-schap was niet makkelijk gezien de onderhoudsstatus van de baan, maar de ontvangst is door alle bezoekende teams als zeer gastvrij ervaren.

 

Daarnaast is op geen moment de Tongelreep betrokken geweest bij regel-discussies of is er het ingrijpen van referees voorgevallen. Iets om trots op te zijn. Dank dus aan alle competitiespelers.

 

De kampioenen:


Dames 2 senioren:

V,l,n,r,: Wilma (als vervangster van afwezige Ria ) José, Helène, Mak en Anita.Niet op de foto: Saskia, Ria, Ineke, Carola, Yvonne, Ineke (Dankers), Ineke (Brent), Marjan.


Warme woorden van Helène waarin ze aangaf dat het spelplezier nog mooier was dan de scores.


Dames 1 senioren:

V.l.n.r.: Anneke, Noor, Irene, Anneloes, Mirjan en Hetty Niet op de foto::Danielle en Madeleine


Bedankjes van Hetty aan de invallers, pro’s, en excuses aan bestuur/tc voor het geval ze wat laat en lastig hebben gereageerd.


Heren 1 zondag 36

V.l.n.r.: Robert, Joep, Jasper en Rob (de vader van  afwezige Marc)Niet op de foto: Marc Baken, Mark Faassen, Mark Bergmans, Roland, Nik.


Robert bedankte zijn team voor de trainingsarbeid en de prestatie. Enkele spelers hebben inmiddels aangegeven volgend jaar elders competitie te gaan spelen. Aan hen een speciale dank namens de TC en veel spelplezier in hun golftoekomst gewenst.Namens de TC:    Bart Vissers253 weergaven

Comments


bottom of page