beeldmerk golfclub.png

De jeugd is weer gestart!


De jeugd mag weer golfen en vandaag zijn de Golfton-trainingsgroepen van start gegaan onder leiding van Joop en Robert. Volgende week wordt het programma voor de rest van de jeugd gestart. Hopelijk is dit een eerste stap op weg naar een spoedige heropening van onze faciliteiten voor alle leden.

Sinds deze week mogen jongeren tot en met 18 jaar weer sporten, zij het met restricties. Zo moet de sportaccommodatie aan allerlei voorwaarden voldoen en ook zijn er diverse gedragsregels waaraan men zich moet houden. Deze week hebben we hard gewerkt om aan alle voorwaarden te voldoen. De baancommissie heeft de baan in orde gemaakt zodat je bijvoorbeeld de vlaggenstok niet hoeft aan te raken. Ook zijn harken verwijderd en prullenbakken afgedekt. Rond het clubhuis worden posters opgehangen met gedragsregels en is er een routing aangebracht. In overleg met de pro’s en de marshals is bepaald dat de jeugd tussen 14.00 en 16.00 uur kan starten op basis van een vooraf gereserveerde start- of trainingstijd. Golfen kan alleen in twee-ballen en er moet altijd een begeleider bij zijn. Alle regels staan ook vermeld op de speciale Covid 19-pagina op onze website (https://www.golfdetongelreep.nl/info-covid-19).

Wij realiseren ons dat er met een zekere afgunst wordt gekeken naar deze ontwikkeling - waarom zij wel en wij (nog) niet! Maar laten we vooral blij zijn voor de jeugd dat ze weer aan de slag mogen. Bovendien, de maatregelen die we nu hebben getroffen gaan ons straks helpen om snel te kunnen handelen als iedereen weer mag golfen.

Laten we hopen dat de bestrijding van het virus zodanig verloopt dat de regering over enkele weken de maatregelen versoepelt. Want laten we eerlijk zijn, gezondheid staat voorop, maar we missen het spelletje wel heel erg. Namens het bestuur, Peter van den Berg VoorzitterReserveren: 040 252 09 62

  • Facebook Clean Grey

Golf & Countryclub De Tongelreep     Charles Roelslaan 15      5644 HX  Eindhoven      Tel: 040 - 252 09 62     info@golfdetongelreep.nl