Damesdag 4 (5-7-2022)


Gelukkig waren er vandaag veel deelnemers (23).


Op dinsdagavond loop ik normaal met een eigen clubje, waardoor ik het teveel vind om ook nog mee te doen met de damesdag. Natuurlijk zonde. Vandaag was het prachtig weer om te golfen, waardoor ik besloten had om zowel de damesdag als ’s avonds te lopen.


Het was een hele leuke flight met Wilma en Ria. Ik maakte weinig fouten, waardoor ik na 9 holes met 17 stf doorkwam. Op hole 11 lag ik met mijn afslag rechts van de fareway. Mijn 2e slag was echter niet goed, waardoor ik ongeveer 60 meter voor de green nog verder rechts in het hoge gras lag, maar daarna wel meteen de bal ik de hole sloeg. Hele gelukkige birdie, maar niet minder welkom.


Het spel hield ik verder goed bij elkaar, waardoor ik met een mooie 37 stf binnenkwam. Hier was ik voor mezelf al tevreden mee, maar het leverde ook nog de 1e plaats op.


De baan lag er overigens weer erg goed bij. Greenkeepers bedankt. Natuurlijk de wedstrijdcommissie, die het toch iedere keer maar regelt, ook bedankt.


Yvonne Wilbers


Uitslag 18 holes:

  1. Yvonne Wilbers 37 Stf

  2. Hennie vd Ven 36 Stf

  3. Mieke Bos-van Gerven 36 Stf

114 weergaven