Damesdag 311 dames speelden 18 holes 16 dames speelden 9 holes

1. Ineke Marcé               38 1. Germaine van Bree        20

2. Ruud Hoens               34 2. Marice van Wijk             19

3. Irene de Wert            33 3. Anneke Neele               18

Marjan Snoeck  had een birdie op H6

Verslag 18 holes:

Vanochtend toen ik opstond dacht ik: “Ik mag het schoentje niet vergeten”.

Niets zo knullig als wanneer iemand wint en de wisseltrofee is er niet. Ook de wedstrijdleiding (Marian Snoeck) was blij dat er aan aan gedacht had. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat ik hem zelf ook weer kon winnen. De afgelopen wedstrijden voor de Seniorcup had ik alles behalve goed gespeeld. Maar het kan raar gaan met golf, ofwel het blijft golf. Vandaag liep het lekker en het weer was super. Ineke Dankers en ik startten als eersten en de baan lag er prachtig bij. Altijd fijn als je een flightgenoot hebt die op dezelfde manier tegen een wedstrijd aankijkt als jezelf. Wij  vinden het beiden plezierig om ontspannen te lopen en er een leuke pot van te maken. Nou dat hebben we gedaan het was heel relaxed. Ineke bedankt. Ik begon met een streep, maar ja zoals ik altijd tegen mezelf zeg:”De eerste hole is om er in te komen en tenslotte gaat het niet om een hoekhuis”. Daarna liep het als een trein. We hebben beiden lekker gespeeld. Wedstrijdleiding bedankt voor de uitstekende organisatie. Nu maar proberen om het schoentje drie keer achter elkaar te winnen. Dat zou pas echt bijzonder zijn.

Ineke Marsé

Verslag 9 holes:

Mieke Bos legde me vorige week tijdens de seniorencup uit: “golfen is golven”. En dat is “the story of my life” bij het golfen. De ene keer speel ik goed, de andere keer bak ik er niks van. Net als ik denk “nu begrijp ik het” gaat het ineens weer veel slechter dan de keer ervoor. Als ik vroeger met hockeyen slecht speelde kon ik mijn teamgenoten tenminste de schuld geven. In dit spelletje kom je jezelf voortdurend tegen, Ik kan er maar niet aan wennen.

En dan is er ineens zo’n dag dat alles lukt. Mijn teamgenote Yvonne Daemen en ik hadden ons voorgenomen om zeer geconcentreerd (en tegelijkertijd gezellig) te spelen. En als ik de concentratie even vergat herinnerde zij me er weer aan. Mijn eerste plaats van vandaag is dus ook een beetje dankzij haar!

Ik ga met goede moed de seniorencup donderdag spelen, in de hoop dat “golfen dan golfen” is.

Germaine van Bree

27 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl