Dames 1 donderdag kampioen

Bijgewerkt op: 18 mei


Ria, Jose, Marjan, Yolanda, Marloes, Wilma, Danielle, Mak en Brigitte

(verslag door Marjan)

Met 7 dames en een vaste reserve begonnen we in november vol goede moed aan de voorbereiding voor de competitie.

Danielle overwinterde in Spanje, Jose was geblesseerd, maar Wilma, onze vaste reserve, trainde volop mee. Brigitte kwam ons team versterken, Yolanda, Marloes, Ria en ondergetekende zaten al in het team.


Van 4e naar 3e, gevolgd door promotie naar de 2e klasse, waren we benieuwd hoe het ons nu zou vergaan. Winnen is leuk, maar een beetje tegenstand ook.

Onze tegenstandsters van het Rijk, de Schoot, Midden Brabant en Gulbergen waren erg gezellig, maar de enige echte tegenstand kwam van de Schoot, waar we de laatste wedstrijd tegen moesten spelen,


De eerste wedstrijd op Midden Brabant in weer en - vooral veel- tegenwind was bijzonder omdat Ria ( inmiddels 79!) maar op 9 holes in een buggy mocht rijden, dus besloot ze om s middags t/m hole 18 door te spelen voor de winst.

Inmiddels waren naast Jose ook Danielle en Yolanda helaas geblesseerd uitgevallen, dus Wilma kon volop meespelen. Voor de laatste en belangrijkste wedstrijd vonden we Mak gelukkig bereid om mee te spelen.


Het bleef spannend tot de laatste flight, maar uiteindelijk wonnen we met 12-6.

Na de afgelopen 2 jaar verplichtte rust was het heerlijk om weer met de competitie mee te kunnen doen en hoewel meedoen belangrijker is dan winnen, is dat laatste toch echt wel de kers op de taart.


De afsluiting met 3 geblesseerde teamgenoten die overal op de baan ons aanmoedigden was fantastisch en resulteerde in een mooie kampioensfoto.


176 weergaven