Clubkampioenschap mixed foursome


Yvonne, Jacques, Desiree en Wilma.

(verslag van Jacques en Yvonne)


Clubkampioen mixed foursome geworden door slecht weer


Aanvankelijk zouden wij naar de boot gaan. De weersverwachtingen waren goed en we hadden ons dan ook niet ingeschreven. De voorspellingen wijzigde en op het laatste moment besloten we om ons dan in te schrijven voor de wedstrijd. Het hebben van een boot en samen actief golfen in verenigingsverband zet je regelmatig voor dilemma’s. De verwachtingen waren niet hoog gespannen gelet op datgene wat we de laatste tijd op de golfbaan hadden laten zien.


Maar goed om 10.30 gingen we van start. We waren ingedeeld met Ria van den Baar en Wout van der Hoeven. Jong en oud samen. Ze deden het samen op een leuke manier. Wout probeerde het gemis aan lengte bij Ria te compenseren door haar soms hele vreemde keuzes te laten maken die hij met zijn lengte vervolgens zou compenseren. We hebben gezellig en heel ontspannen met hun de wedstrijd gelopen.


Voor ons liep de wedstrijd voorspoedig. Starten met 2 parren, één dubbele bogey, 3 bogey’s en nog enkele parren betekende 41 slagen na de eerste 9. Ieder van ons maakte wel eens een foutje of liet iets liggen maar de ander wist het dan weer te compenseren. We vulden elkaar goed aan. De tweede negen gingen iets minder vanzelf maar ondanks een dubbel bogey op de laatste hole hadden we een tevredenstellende score van 83 slagen. We waren Ria en Wout gepasseerd en misschien nog wel een koppel dus derde misschien tweede.


Op naar het terras. Potten bier er in en wachten op de achterop komende flights. Dit duurde enige tijd en er waren al enkele biertjes kapot geslagen. De voorlaatste flight kwam binnen. Ook hen waren we gepasseerd. Dus sowieso derde maar toen kwam bij ons op het netvlies dat we misschien nog een play off moesten spelen. Doe dan nog maar een biertje.

De laatste flight kwam binnen en Bart Vissers feliciteerde mij met het winnen van de wedstrijd.


Het heeft lang geduurd maar we staan samen op het bord in het clubhuis als clubkampioen.


Uitslag bruto:


1 Jacques en Yvonne Wilbers met 83 bruto 2 Nusaba Boontun en Bart Visser met 86 bruto 3 Frankie van de Ven en Kenny Trower met 89 bruto


Uitslag Stableford:


1 Martine en Pim Beekman 35 stf 2 Ruth Hameleers en Eugene Ong 34 stf 3 Marijke en Bart van de Kamp 33 stfYvonne en Jacques Nusaba en Bart Frankie en Kenny

 

Martine en Pim Ruth en Eugene Marijke en Bart

 

92 weergaven