CK Strokeplay Senioren (update)

Bijgewerkt: sep 30


Joop Mikkers en Mak Ponjee

Lieve Tongelreepers, 26 en 27 september hebben we gestreden om de Senioren clubkampioenschappen strokeplay. Gelukkig was het weer ons goed gezind. Na een zeer stabiele eerste ronde op de zaterdag met 83 slagen ging ik de zondagwedstrijd in met al 7 slagen verschil op de nr. 2. Nu wil dat niks zeggen want golfen blijft golfen.

Ik was dan ook erg blij dat ik de focus vast heb kunnen houden en de ronde met 84 slagen kon afsluiten, wat bleek nu ook weer de beste. Ik mag dit weekend afsluiten als de trotse winnares bij de dames. Bij de heren ging de prijs naar Joop Mikkers, ook met een ruime voorsprong, Proficiat. Graag wil ik iedereen bedanken voor hun inzet om er een mooie wedstrijd van te maken, de wedstrijdleiding, de deelnemers, de horeca en de lekkere hapjes na afloop. Tot volgend kampioenschap en hoop dat er meerdere deelnemers gaan meestrijden. Lieve groet, Mak


Herenverslag,

Onder grote publieke belangstelling ben ik in het weekend van 26-27 sept. Senior kampioen geworden. Ik heb dit jaar goed getraind en met hulp van onze Pro Robert is mijn korte spel beter geworden, en ben dan ook met veel vertrouwen begonnen.

Op zaterdag speelde ik in de eerst ronde met Appie en Walter, en ben meteen goed begonnen met een rondje 79. Dit was genoeg om zondag met een redelijke voorsprong te beginnen en speelde deze ronde met Jacques en Joep De nummers 2 en 3.


Op hole 1 is mijn voorsprong meteen vergroot met een birdie. Na 9 holes had ik nog steeds genoeg voorsprong om de laatste holes matchplay te gaan spelen. Kortom ik ben heel blij, dat ik voor het tweede jaar op rij clubkampioen ben geworden. Verder wil ik Mak feliciteren met haar overwinning, en bedank de wedstrijdleiding voor hun inspanning.

Met sportieve groet.

Joop Mikkers.


Uitslag Heren:

1. Joop Mikkers                 79+84= 163 slagen

2. Joep van der Heiden  85+85= 170 slagen

3. Jacques Wilbers            84+86= 170 slagen


Uitslag Dames:

1. Mak Ponjee                   83+84= 167 slagen

2. Marloes Burgers            90+88= 178 slagen

3. Yolanda de Haan            90+91= 181 slagen


Toespraak door de voorzitter

193 keer bekeken
Logo Club wit.png

Charles Roelslaan 15

5644 HX  Eindhoven

040 252 09 62

info@golfdetongelreep.nl