Caddymaster Kathleen RendersIn een mail van 29 mei 2021 heeft u kunnen lezen dat onze caddymaster Kathleen Renders haar werkzaamheden anders gaat inrichten. Dinsdag en woensdag is gereserveerd voor clubfitting en TPI (Titleist Performance Institute); donderdag en vrijdag blijven staan voor het caddymasterwerk.


Kathleen over deze verandering: ‘Bij het reorganiseren van mijn werkzaamheden kwam Golfplaza op m’n pad. Zij vroegen of ik voor hen de clubfittings wilde doen. Zij zochten naar een on-course fittingcentrum en wilde graag met mij samenwerken gezien mijn 30-jarige ervaring met clubfitting.


Voor mij was het ideaal, aangezien ik nu verschillende merken kan aanbieden zoals: Callaway, TaylorMade, Ping, Titleist en Mizuno. De werkwijze blijft hetzelfde: u wordt opgemeten en we kijken welke clubs voor u geschikt zijn.


Indien u graag een afspraak wil maken dan kan dat via: kathleen@golfplaza.nl


Verder zal ik op deze dagen ook TPI geven, dit is golffitness. We checken uw mobiliteit, balans, spierkracht en kijken of dit invloed heeft op uw swing.

U krijgt dan een programma met oefeningen die u thuis kunt doen of onder mijn begeleiding.


Voor een TPI-sessie kan u mailen naar info@golfmanagement.com

Hopelijk tot snel voor een fitting of TPI sessie.’
166 keer bekeken