Businessclub slotdag

Op maandag 4 oktober jl. vond de slotdag van het seizoen van de Businessclub plaats.

Dit jaar is een begin gemaakt met een competitievorm over 9 holes, waarbij in een flight twee teams van twee tegen elkaar spelen in de Texas Scramble vorm. Een spelvorm waarbij iedereen gezellig aan de bal komt. Dit jaar nog als proef, want te weinig wedstrijddagen konden door de Coronacrisis worden ingepland. We gaan ervan uit dat volgend jaar de competitie over een serie van vijf wedstrijden gespeeld kan worden; waarbij je de slechtste uitslag mag laten vallen.

Toch hebben zich dit jaar in de verkleinde competitie twee teams weten te onderscheiden:


Op de 1e plaats Voedselbanken.nl met als captain Rob Baken. Nu zult u zeggen Voedselbanken lid van de Businessclub? Nee dus, maar Rob met zijn holding wel. Het leek hem leuker om zijn recht op exposure te richten op de Voedselbank Eindhoven - waar hij voorzitter van is - dan op zijn eigen holding. Op de 2e plaats in het eindklassement staat een nieuw lid van de businessclub, ASKOVé, ontwerper en producent van kunststofproducten. Het team bestond uit Leon Heemskerk en Dick Nolte en die gingen er met een vette tweede prijs vandoor.

De voorzitter van de Businessclub nam de gelegenheid te baat om Bernard Gosselink te introduceren, die sinds 1 juli businesslid is en nu voor het eerst aanwezig was. Bernard kreeg de gelegenheid om zijn bedrijf CTOUCH voor te stellen. In zijn praatje even aangevend dat hij en Ine Marijke Schurink zich bij de Businessclub in een warm bad terecht voelden komen. En laat dat nu net de bedoeling zijn.


Op naar 2022!120 keer bekeken